Ero Vicodin ja LortabVicodin vs Lortab

Vicodin ja Lortab ovat lääkkeitä, jotka kuuluvat ryhmään lääkkeitä kutsutaan huume kipulääkkeiden. Molemmat lääkkeet ovat pääasiassa määrätty antaa helpotusta kohtalainen tai vaikea kipu. Sekä Vicodin ja Lortab sisältävät kipua lievittäviä aineita tunnetaan hydrokodonin ja parasetamoli. Vaikka nämä kaksi sisältävät samoja vaikuttavia aineita, on tehdä olemassa joitakin eroja näiden kahden lääkeaineen välillä.

Vicodin ja Lortab ovat molemmat saatavilla tabletteina. Kuitenkin Lortab on saatavana myös nestemäisenä eliksiiri.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Vicodin ja Lortab on hydrokodonin ja parasetamoli komponentti. Vuonna Lortab, voi olla eroja, kun läsnä on hydrokodonin. Kuitenkin parasetamoli annos Lortab edelleen 500 mg riippumatta vaihteleva hydrokodonin vahvuus.

Useimmat Vicoden lääkkeen tulee 7. 5 milligrammaa hydrokodonin ja 750 milligrammaa parasetamolia. Lortab lääke tulee 5 mg, 7. 5 milligramman ja 10 milligrammaa hydrokodonin ja 500 milligrammaa parasetamolia.Vuonna Vicodin inaktiivista aineosia ovat mikrokiteinen selluloosa, kolloidinen piidioksidi, tärkkelys, kaksiemäksinen kalsiumfosfaatti, kroskarmelloosinatrium, magnesiumstearaatti, steariinihappo, ja povidonia. Kukin Lortab tablettien sisältää apuaineita, kuten kroskarmelloosinatrium, kolloidinen piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa, povidoni, sokeripallot, esigelatinoitu tärkkelys, steariinihappo ja krospovidoni.

Lortab tabletit ovat saatavilla vaaleanpunainen väri ja kapselin muotoisia. Ne puolitetaan tabletit 'UCB', jossa on toisella puolella ja '910' toisella puolella. Vicodin tabletteja, jotka myös tulevat soikea muotoja tai kapselin muotoisia, ovat väriltään valkoisia. Se on 'Vicodin', jossa on toisella puolella.

Yhteenveto:

1. Vicodin ja Lortab ovat molemmat saatavilla tabletteina. Kuitenkin Lortab on myös saatavana nestettä eliksiiri.
2. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Vicodin ja Lortab on hydrokodonin ja parasetamoli komponentteja. Vuonna Lortab, voi olla eroja, kun läsnä hydrokodonin taas parasetamoli annoksella 3. Lortab pysyy samana.
4. Lortab tabletit ovat saatavilla vaaleanpunainen väri ja kapselin muotoisia. Vicodin tabletteja, joka myös tulee soikea muotoja tai kapselin muotoisia, ovat väriltään valkoisia.
5. Lortab ovat puolitetaan tabletit 'UCB', jossa on toisella puolella ja '910' toisella puolella. Vicodin, joka on myös puolitettu lääke, on sana 'Vicodin', jossa on toisella puolella.