Ero Medicine ja lääkitysMedicine vs Lääkitys

Jokainen yksilö yhdellä kertaa elämässään on kokenut ollessa sairas tai supistuneen sairaus, joka voi olla yhtä lievä kuin kylmä tai lievästä ripulista vakavampi influenssa tai astma. Jotkut sairaudet voivat tiensä päähän, jolloin ne vain katoavat ilman hoidettavan taas toiset vaatisi lääkitystä parantua henkilölle.

Runko on varustettu luonnollinen sairaus ja infektio taistelevat mekanismi kutsutaan immuunijärjestelmää. Ihmiskeho koostuu elimiä, jotka voivat torjua infektioita, kuten valkosolujen kehon joka torjua tahansa bakteeri, virus tai loinen, joka tulee kehon.

Vaivoja, että keho voi taistella sen luonnon immuunijärjestelmä, lääkkeitä käytetään. 'Medicine' ja 'lääkitys' ovat kaksi sanaa, jotka ovat yleensä keskenään. Vaikka ne voivat merkitä samaa asiaa, ne ovat kaksi eri sanaa.

Sana 'lääke' määritellään tiedettä sairauksien hoitoon, joissa parantavien ainesosien tai kirurgiset toimenpiteet. Siihen liittyy diagnosointiin, hoitoon ja sairauksien ehkäisyyn, jotka voivat vaikuttaa sekä kehon ja mielen.

On eri yhteydessä, se määritellään ainetta tai aineita, joita käytetään sairauksien hoidossa. Se on jotain, jota käytetään korjaamaan sairauden, sairaus tai vamma. Lääkkeet otetaan yleensä suun kautta tabletin, kapselin, tai nestemäisessä muodossa, mutta niitä voidaan antaa myös laskimoon.

Termi 'lääke' tuli latinan sanasta 'medicina', joka tarkoittaa 'lääkärin' ja 'Medicus', joka tarkoittaa 'lääkäri'. Kaksi latinan sanoista, jotka viittaavat lääke ', medicatura', joka tarkoittaa 'lääketieteellistä hoitoa' ja 'medicinatio', joka tarkoittaa 'lääkettä tai lääke' eivät ole tehnyt sitä osaksi Englanti kielellä.Lääkitys, toisaalta, on määritelty prosessi hoitoon sairauden lääkkeellä. Se viittaa hallinnon tai soveltamiseen lääketieteen korjaamaan sairauden tai vamman. Se voi viitata myös kemiallisen aineen joko luonnollisia tai synteettisiä, joka on farmakologinen vaikutus kehoon.

Sana 'lääkitys' käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1600. Se tuli ranskan sana 'lääkitys', joka on peräisin latinan sanasta 'medicationem', joka tarkoittaa 'parantava tai parantamiseen', joka on puolestaan ​​peräisin latinan sanasta 'Medicuksen' tai 'lääkäri'.

Tavallaan lääketieteen ja lääkitys ovat synonyymejä mutta ne ovat myös kaksi eri sanoja riippuen siitä, kuinka niitä käytetään. Termiä 'lääke' on yleisesti käytetty termi kuin 'lääkitys'. Ihmiset sanovat usein, 'Ota lääkettä' eikä 'Ota lääkitystä.'

Yhteenveto:

1. Lääke määritellään tieteen sairauksien hoitoon lääkkeillä, kun lääkitys on määritelty teko antaa lääkkeitä.
2. Lääke käytetään myös viittaamaan kemiallinen aine, jota käytetään sairauksien hoitoon, kun lääkitys käytetään myös viittaamaan luonnollinen tai synteettinen aine, joka on farmakologinen vaikutus kehoon.