Ero Adderall ja Ritalin
Adderall vs Ritalin

CDCP (Center for Disease Control and Prevention) sanoi, että ADHD, täysin tunnettu ylivilkkaushäiriön, on näkynyt yli 4 miljoonaa lasta vuonna 2006 ja tämä määrä on jo kasvanut tänään. Kun diagnosoitu lapsesi, hän voi olla vaikeuksia tehdä hänen normaali päivittäisissä toimissa. Onneksi he voivat nyt ottaa lääkkeitä, kuten Adderall ja Ritalin auttaa heitä hallitsemaan oireita ADHD. Haittana kuitenkin on, että molemmat lääkkeet ovat olleet tiedossa aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia että melko paljon erottaa kahta lääkettä.

Päällimmäisenä, Adderall on sekä amfetamiinin dekstroamfetamiinin jotka stimuloivat kemiallisia yhdisteitä keskushermostoon (keskushermosto sytem). Kun stimuloidaan, oireita ADHD vähenevät ja jossain määrin estyy.

Kuitenkin käyttämällä Adderall osaltaan joitakin haittavaikutuksia, kuten tihentynyt, sydämen rytmihäiriöitä, virtsan vaikeuksia, vatsakipu, virtsarakon kipu ja jopa läsnäolo verta virtsassa (hematuria). Nämä sivuvaikutukset ovat yleisempiä kuin muualla kuin yskä, kuume, sekavuus, rintakipu tai puristava tunne, vaikeus puheen, rakkuloita tai ihottumaa, näköhäiriöitä, hallusinaatiot, väsymys tai kehon heikkous, pahoinvointi ja oksentelu muiden joukossa.

Käytettäessä Adderall lapsellesi, sinun täytyy ajatella sitä jotain, joka estää jaksot ylivilkkaus sijaan jotain, joka aiheuttaa lukuisia haittavaikutuksia edellä. Tämä lääke, mukaan Mayo Clinic, on hyvä lahjakkuuteen aste pitoisuus lapsesi. Lapsille, joilla on tunnettu vaikuttava historia ADHD, Adderall alentaa levottomuus ja auttaa vakauttamaan tunteita.Ritalin on samanlainen Adderall siinä mielessä, että se sisältää myös aktiivisen stimulantti, mutta tällä kertaa se ei metyylifenidaatti eikä amfetamiinia. Vaikka 's ole kiinteitä todisteita vielä, tämä lääke on sanottu johtavan oireita, jotka ovat voimakkaampia kuin mitä näkyy Adderall. Kaikkein yleisin on takykardia (sydämen tiheälyöntisyys). Toinen harvemmin nähty haittavaikutuksia ovat sekavuus , rintakipu, äärimmäinen masennus, kouristukset, veri sekä uloste ja virtsa, depersonalisaatio ja monia muita.

Mukaan Mayo Clinic, Ritalin sopii ADHD lapsille lausutaan oireita keskittymisen vaikeus, helposti distractibility, impulsiivisuus ja hyperaktiivisuus. Myös Ritalin on yleisemmin käytetty kuin Adderall. Se myy paljon parempi kuin sen vastine. Mutta tämä doesnt 't välttämättä tarkoita, että Ritalin on parempi huume kuin Adderall. Syynä niiden myynti ero on suosio jos Ritalin ja sen läsnäolo lääketeollisuudelle jo pidemmän aikaa verrattuna uudempi ADHD lääke Adderall. Ja niin, ei vielä ole selkeitä havaintoja vielä siitä, kumpi on paras ADHD lääkitys. Jompikumpi voi olla oma pieni etu verrattuna muihin, mutta tämä vipuvaikutus on liian vähän kutsua merkittäviä.

Adderall sisältää amfetamiinin ja dekstroamfetamiinin kun Ritalin on metyylifenidaatti sen nautintoaine.