Ero Aleve ja MotrinAleve vs motrin

Huumeita käytetään päivittäin ihmisiä. Käytämme lääkkeitä eri syistä. Niitä voidaan käyttää verenpainetaudin, alentaa veren kolesterolia tai jopa auttaa meitä nukkumaan. Vaikka on olemassa monia käyttötarkoituksia farmakologisen tuotteita, yksi perus olento ehkäistä tai lopettaa kipua.

Kipu on tulkittu aivojen saatuaan impulssin hermo, joka on vaikuttanut. Kivun käytetään puolustusmekanismi elimistössä kertoa, että jotain on vialla ja että jotain on tehtävä. On olemassa useita luokitukset käytettäviä lääkkeitä? kipu. On huumausaineet kuten morfiini, mutta on olemassa myös lääkkeitä, kuten kortikosteroideja ja ei-steroidisia tulehduskipulääkkeitä.

Aleve ja motrin molemmat luokitellaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kuten muutkin NSAID, sekä toiminto estämällä? COX entsyymejä, jotta voidaan vähentää kipua tuntemaa potilaalle. Sekä Aleve ja motrin käytetään usein aikana jaksot kivuliaat kuukautiset, mutta tyypillisesti NSAID lääkkeitä ei saa käyttää aikana sydämen menettelyjä, koska nämä lääkkeet ovat tiedetään lisäävän riskiä sydänkohtaus.Aleve ja Motrin, vaikka luokitellaan yleisesti alle NSAID, vielä voidaan erottaa toisistaan. Aleve on tuotenimi naprokseeni. Naprokseeni on alun perin tuotettu 70-luvulla kuin reseptilääke. Vasta vuonna 1994, että päätettiin FDA, että lääke voidaan myydä over-the-counter lääkkeitä Vaikka luokiteltu ei-steroidista tulehdusta, Aleve ei olla joitakin ominaisuuksia muiden lääkkeiden ryhmä. Aleve siis voidaan toteuttaa, vaikka potilas on läpikäynyt monimutkainen sydänleikkaus, koska se ei häiritse sydäntä ominaisuuksia muiden lääkkeiden kanssa.

Motrin on tuotenimi ibuprofeenin, toisen lääkkeen luokiteltu NSAID. Lukuun ottamatta sen käyttöä kipulääkettä, ibuprofeeni käytetään myös aknen hoitoon, koska sen anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Uusimpien tutkimusten motrin voidaan myös käyttää pelotteena Alzheimerin 'tauti. Käyttämällä sitä pieninä annoksina, mahdollisuuksia kehittää Alzheimerin' s voitaisiin minimoida, jos ei eliminoida kokonaan.

1. Aleve ja motrin molemmat luokitellaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden.
2. Molemmat lääkkeet vaikuttavat estämällä COX-entsyymien estämiseksi tulehduksen aiheuttama kipu.
3. Aleve voidaan käyttää myös sydänleikkauksen jälkeen, koska se ei häiritse sydäntä ominaisuuksia muiden lääkkeiden kanssa.
4. Aleve on tuotenimi naprokseeni kun motrin on ibuprofeeni.