Ero riippuvuus ja väärinkäytönRiippuvuus vs Addiction

Addiction tai riippuvuus mitään ei ole jotain henkilöä haluaa. Johtuen lääketieteellisistä syistä monet ihmiset ottavat lääkkeitä, jotka ovat välttämättömiä parempaa terveyttä ja toimivuutta kehoaan. Heidän kehonsa saada riippuvainen reseptilääkkeiden, mutta se ei ole välttämätöntä, että riippuvuus muuttuu riippuvuus.

Riippuvuus ja riippuvuus ovat kaksi aivan eri asiaa. Niitä ei pitäisi sekoittaa keskenään riippuvuus määrätyn lääkkeen doesnt 't edellyttävät, että henkilö tarvitsee hakea apua, mutta tekee henkilö toimimaan paremmin. Kuitenkin riippuvuus minkäänlaista tarvitsee ihminen hakea apua ja saada hoitoa sen .

Riippuvuus
Riippuvuus kehoa lääke on fyysinen tila. Riippuvuus voidaan tunnistaa elimistön osoittaa vieroitusoireita, kun vaadittu huume, jota käytetään pitkäaikaista hoitoa äkillisesti lopetetaan tai vähentynyt. Se on tapa kehon osoittaa, että se on saanut mukautettu saanti jonkin verran lääkettä. Jos elimistö ei saa sitä enää, se näyttää negatiivisia reaktioita tai seurauksia. Nämä voivat tapahtua verenpaine lääkitys, diabetes lääkkeet, kipulääkkeet, jne.

Fyysinen vieroitusoireet päästä ohjataan tietyn ajan jälkeen. Riippuvuus huumeista ei aiheuta mitään negatiivisia vaikutuksia ihmisen 'elämässä tai toimeentuloa. Sen sijaan käyttö näiden lääkkeiden, jotka saattavat olla tarpeen niiden hyvinvointia, henkilö' s elämä on palautettu ja parannettu.

Riippuvuus
Riippuvuus on fyysinen sekä psyykkinen tai riippuvuutta. Fyysinen riippuvuus on hoidettavissa vieroitus, mutta psykologinen riippuvuus on huomattavasti vaikeampi hoitaa ja on jatkuva taistelu henkilö riippuvaisiksi. Se on sairaus, jossa henkilö on pakko tyydyttää hänen tarpeensa riippumatta kielteisiä seurauksia.On havaittu, että jotkut ihmiset ovat alttiita riippuvuuden tai alttiita riippuvuuden takia yhteiskunnallinen vaikuttaminen, biologiset ja psykologiset syyt. Johtuen riippuvuus, ei vain ruumiin vaan myös henkilö 's tuottavuus pienenee. Sosiaalinen toiminta henkilö on häiriintynyt, yhteensä toimeentulon henkilö kärsii olemalla riippuvainen lääkkeen tai muita aineita.

Addiction voidaan tunnistaa:

Henkilö 's huumeiden tavoitteluun tapoja tai himoa muiden riippuvuutta aiheuttavien aineiden.
Huolissaan yrittää saada väärinkäyttöä aine, vaikka runko on vahingoittuminen sitä.
Väärinkäyttäjät aine huvin tai päihtymyksen.
Vieroitusoireet esitetty lopettamisen jälkeen saanti.
Disturbed normaalia elämää ja toimintaa.

Yhteenveto:

1. Riippuvuus lääkitys tai huumeiden on fyysinen tila; riippuvuus on lääkitystä tai muita aineita on fyysinen sekä psyykkinen tila.
2. Fyysinen riippuvuus voi pienentyä jonkin ajan kuluttua; riippuvuus pahenee ilman hoitoa.
3. Riippuvuus lääke on joskus tarpeen toiminnan parantamista henkilön. Esimerkiksi lääkityksen verenpaineen potilas tekee hänen elämänsä paremmin lääkitys. Addiction on huumeiden väärinkäyttö ja muiden aineiden, ja se tekee elämän huonompi kuin henkilö doesnt 't lopeta, vaikka heidän elämänsä on vaikutusta negatiivisesti.