Ero ALS ja BLSALS vs BLS

ALS tarkoittaa Advance ja elintoimintoja BLS tarkoittaa Tehoelvytys. ALS ja BLS ovat elämän tukimekanismi mutta yksi on vain perustiedot ja toinen on kehittynyt.

Sekä BLS ja ALS on suunniteltu ennalta sairaalan elämän tuki ja kuljetus potilaan sairaalaan. BLS yksikkö on kaksi hätälääkintäpakkaus teknikot. Toisaalta, ALS laite on paramedic lukuun ottamatta
Hätälääkintäpakkaus teknikko.

Yksi tärkeimmistä eroista Advance ja elintoimintoja peruselvytyskoulutuksen on, että jälkimmäinen on ei-invasiivisia. Tämä tarkoittaa sitä, että BLS ei voi käyttää neuloja ja muita laitteita, joka tekee haavoja. BLS tarjoajat eivät voi hallinnoida lääkkeitä. Toisaalta, ALS tarjoaja voi antaa injektio ja jopa hallinnoida lääkitys potilaalle. ALS voi antaa perushoito tapauksessa Palojen tai vammojen taas BLS henkilöllä ei ole oikeutta tehdä sitä.

Toisin kuin BLS yksikkö, ALS laite on varustettu hengitysteiden laitteet, sydämen elämää ylläpitävä, sydämen monitorit ja glukoosin testauslaite. Henkilö jolla on ALS yksikkö on tehtävä enemmän koulutusta kuin henkilö BLS yksikössä.Tehoelvytys voidaan kutsua ensimmäinen vaihe hoidon. Henkilö, joka on ottanut BLS oppia osaa antaa tukea potilaalle. Jokainen ihminen voi ottaa BLS oppitunteja, joka ei kestä monta kuukautta. Advance Life Support opetukset ovat yleensä edullisia lääkärit, sairaanhoitajat ja para lääkintämies henkilökunta.

Verrattaessa ALS ja BLS, entinen yksi tarjoaa enemmän hoitovaihtoehtoja.

Yhteenveto

Als tarkoittaa Advance ja elintoimintoja BLS tarkoittaa Tehoelvytys.

BLS yksikkö on kaksi hätälääkintäpakkaus teknikot. Toisaalta, ALS laite on ensihoitaja erillään sairaankuljettaja.

BLS tarjoaja voi käyttää neuloja tai muita laitteita, joka tekee haavoja. BLS tarjoajat eivät voi hallinnoida lääkkeitä. Toisaalta, ALS tarjoaja voi antaa injektio ja jopa hallinnoida lääkitys potilaalle.

ALS tarjoaja voi antaa perushoito tapauksessa Palojen tai vammojen taas BLS henkilöllä ei ole oikeutta tehdä sitä.

Toisin kuin BLS yksikkö, ALS laite on varustettu hengitysteiden laitteet, sydämen elämää ylläpitävä, sydämen monitorit ja glukoosin testauslaite.