Ero Plastic Surgery ja KauneusleikkauksetPlastic Surgery vs Kauneusleikkaukset

Leikkaus on ollut osa elämää varakkaiden ja keskimääräisen tulotason ammattilaisia ​​tällä planeetalla. Tämän tyyppinen leikkaus on tarkoitus parantaa niiden ulkonäköä ja niiden lisäämiselle ja itseluottamusta samoin. Tätä on jatkunut jo vuosia, koska se on jo laajalti ja laajalti hyväksytty yhteiskunnassa. Aivan äskettäin, jotkut tosi-tv tästä tyypistä kirurgia.

Kun lisääminen ulkonäkö on aihe, kaksi sanaa syntyä ja ovat hyvin yleisiä. Nämä ovat 'plastiikkakirurgia' ja 'plastiikkakirurgiaa.' Mikä voi olla eroa?

Valaista kaikille 'plastiikkakirurgia' on sateenvarjo sana näitä ehtoja. On olemassa kaksi pääluokkaa alle plastiikkakirurgia. Nämä ovat Kauneusleikkausten ja korjaavassa kirurgiassa.

Menettely tulee Kauneusleikkausten kun leikkaus vaatii vain parantaminen ulkonäkö. Tässä menettelyssä, runko-osa on parannettu parannettu, mutta ei muutettu. Esimerkiksi kasvojen kohotus on esimerkki plastiikkakirurgiaa. Ilme on edelleen sama, mutta iho parani.Korjaavassa kirurgiassa, toisaalta, on täydellinen vastakohta Kauneusleikkausten. Tässä menettelyssä, runko-osa on muutettu, jotta se näyttää paremmalta tai enemmän normaalia. Esimerkkinä tästä on huuli- ja suulakihalkio korjaus. Tässä menettelyssä molemmat suullinen rakenteita korjataan paitsi parantaa ulkonäköä, mutta parantaa yleistä toimivuutta suun.

Tuoreessa tutkimuksessa tehnyt, ihmiset kokevat plastiikkakirurgia samaksi kuin korjaavassa kirurgiassa, jossa ihmiset pitävät sitä monimutkaisempi tyyppinen leikkaus, joka vaatii asiantuntemusta lääkärin. Kauneusleikkaukset kokevat ihmisiä olemaan eräänlainen leikkaus, joka on helppo suorittaa ja on vähemmän asiantuntemusta kuin plastiikkakirurgia. Mutta sitten taas, tämä on väärä käsitys, koska plastiikkakirurgia on äiti näistä sanoista.

Yhteenveto:

1. Plastiikkakirurgia on yleisnimitys ja plastiikkakirurgeille.
2. Plastiikkakirurgia on kaksi pääluokkaa: kosmeettinen ja korjaavassa kirurgiassa.
3. kauneusleikkaus, ulkonäkö on vain parantaa, mutta ei muutettu. Korjaavassa kirurgiassa, ulkonäkö on parannettu sekä muuttaa tai korjata.