Ero Wart ja CornWart vs Corn

Useammin kuin ei, olemme aina tietoisia siitä, mitä 'kasvava pinnalla ihomme. Olemme aina pakko kysyä ja etsiä lääkäriin ihon lääkärit tunnetaan myös ihotautilääkäri. Tämä on suuntaus juuri nyt meillä on suunnattu hyvää terveyttä ja sairauksien ehkäisyä kuten ihosyöpä.

Kaksi yleisintä iho-ongelmia, että ihmiset aina kohtaavat ovat syyliä ja varpaille. Olkaamme puuttua ja nähdä eroja kukin niistä meille täysin ymmärrä niitä.

Useimmat ihmiset ovat hämmentyneitä, ovatko ne, joilla varpaille tai syyliä. Jopa lääkärit joutuvat vaikeaa aikaa. Yksi asia, joka voi erottaa nämä kaksi on, että syylät ovat hajallaan ympäri kehoa, kun varpaille keskittyvät jaloissa.

Syylä 's aiheuttava tekijä on puhtaasti HPV tai ihmisen papilloomavirus. Tämä voidaan saada kaikkialla. Kun on iho rikkoutuu, virus voi tunkeutua aiheuttaa syyliä ajoissa. Varpaille, toisaalta, johtuvat liian paljon paineita ulkonevien luiden jalka. by päällään tiukka kengät ja ole yllään oikea sukat, ihon pinnan ulkonevien luiden ja jalka aiheuttaa ihon painetta. Näin tulee olemaan riittämätön verenkierto iho, joka aiheuttaa varpaille .Syyliä voidaan estää ei jakaa asioita aina käyttää, kuten pyyhkeet, vaatteet, ja mitään, mikä voisi olla kosketuksissa ihon pintaan. Syyliä voidaan myös käsitellä laserit ja ihon voiteet, kuten Dermasil ja Wart-Off. Kun hoito, varmista kattamaan syylä hoidettavan.

Varpaille, toisaalta, voidaan hoitaa yllään sopiva pituus sukat puuvilla materiaali, yllään sopivia kenkiä, välttäen päällään korkokengät tai korkokengät, koska tämä aiheuttaa painetta varpaiden jalka. Corns eivät ole tarttuvia ja turvallista. Dr. Scholl 's maissi tyynyille lievittää painetta varpaille, jotta niitä voidaan käyttää lievittää kipua.

Yhteenveto:

1. syyliä aiheuttavat HPV taas varpaille johtuvat painetta ulkonevien luiden ihon kanssa suoraan kosketukseen ja painostusta kävelyä tai pysyvä.
2. syyliä ovat tarttuvia ja voidaan lähettää muille, kun siellä 's avoin haava tai iho rikkoutuu, kun varpaille eivät ole.