Ero Caffeinated ja kofeiiniton kahviKofeiinia vs kofeiiniton kahvi

Ihmiset rakastavat kahvia. Se antaa vauhtia unelias poika varhaisesta maanantaiaamuna. Kahvi, lisäksi sen anti-nukkuva mekanismi, on myös sanottu olevan suuri lähde antioksidantteja onko se 's kofeiinia tai kofeiiniton.

Laittaa asiat osaksi yksinkertainen näkökulmasta, kofeiinia kahvin sisältää kofeiinia samalla kofeiiniton kahvi ei sisällä kofeiinia. Kofeiini on aine, erityisesti alkaloidi lääke, jota voidaan uuttaa kahvipapuja ja teelehdet. Sitä pidetään nautintoaine, joka vaikuttaa keskushermostoon elin, joka on aivot. Sen vaikutuksia ovat valveillaolon ja henkinen jännitys tekee juomari aktiivinen ja valpas. Se on myös diureetti vaikutus, joka saa sinut virtsata usein.

Kofeiinia kahvin ei tehtävä huolellinen prosessi tuottaa se toisin kofeiiniton kahvi. Jälkimmäinen käy läpi prosessia kutsutaan 'Kofeiinin', jossa kofeiini poistuu. Tässä prosessissa erilaisia ​​liuottimia käytetään, kuten kloroformi, dikloorimetaani, ja bentseeni. Mutta koska toivottuja tekijöitä on otettava huomioon, kuten turvallisuus, se korvattiin turvallisempi uuttamismenetelmään.

Tässä menetelmässä, jota kutsutaan suodattamalla, kahvipavut upotetaan veteen. Sitten vettä, joka sisältää kofeiinia yhdessä muiden aineiden läpi suodatuksen kautta lääkehiiltä. Kofeiini uutetaan tästä menetelmästä. Vesi suodatetaan sitten tuodaan takaisin kahvipapuja, ja ne kuivataan maku tunkeutua takaisin kahvipapuja. Kofeiinia joka jäi tunkeutumisen aikana voidaan myydä valmistajille sooda.

Kahvia kofeiinia on ylivoimainen maku ja tuoksu verrattuna kofeiiniton kahvi. On myös sanottu, että et voi poistaa ei-toivottuja vaikutuksia kahvia, kuten sydämentykytystä ja hermostuneisuus, vaikka se 's kofeiiniton koska kahvi sisältää 400 muita kemikaaleja ja aineita. Joten ajatella sitä, kofeiiniton kahvi ei näytä olevan terve vaihtoehto .

Yhteenveto:1.

Kofeiinia kahvin sisältää kofeiinia samalla kofeiiniton kahvi ei.
2.

Kahvipavut kofeiinia ei suoriteta muita kemiallisia prosesseja toisin kofeiiniton kahvi.
3.

Maku ja aromi kofeiinia kahvin on parempi kofeiiniton kahvit.
4.