Ero aidsin ja malarianAIDS vs Malaria

Aidsin ja malarian edelleen tappaa vuosittain miljoonia ympäri maailmaa. Kaksi katsotaan eniten pelätty.

Immuunikadon on sairaus, joka vaikuttaa ihmisen immuunijärjestelmään. AIDS johtuu pääasiassa ihmisen immuunikatovirus. Toisaalta, Malaria on infektiotauti, joka on aiheuttanut eukayotic alkueläin Plasmodium geenejä.

Myös paljon eroa lähetyksen aidsin ja malarian. AIDS tarttuu suora kosketus Mucuous kalvon tai verenkiertoon, joka sisältää HIV. Tauti on normaly veren välityksellä, emättimen neste, siemenneste, rintamaito ja preseminal nestettä. AIDS saada välityksellä verensiirron, epäterveellistä sukupuoli ja saastuneiden neulojen.

Malaria tarttuu naisen Anopheles Mosquito. Kun tämä nainen hyttynen puree Malaria tartunnan henkilö, se imee verta, joka sisältää malariaparasiitti. Nämä loiset kehittyä hyttynen ja kun se puree toinen henkilö, loinen välittyy häneen.Toinen ero, joka voidaan nähdä, että malarian voidaan ohjata taas AIDS on hallitsematon. Malaria voidaan käsitellä taas ei asianmukaista hoitoa on havaittu AIDS.

Vaikka hoidot AIDS vain hidastaa taudin kulkua, ei tunneta rokotetta tai parannuskeinoa on havaittu tähän tappava tauti. Yksi voi törmännyt Antiretrovial treatmets jotka vähentävät kuolleisuutta ja sairastavuutta HIV-infektion. Yksi seikka on, että nämä lääkkeet ovat erittäin kalliita ja eivät ole käytettävissä kaikissa maissa. Toisaalta, malarian voidaan käsitellä. On yhdistelmä lääkkeitä, jotka sisältävät Artemisiini, käytetään hoitoon Malaria.

Malaria oireita ovat kuume, kivut yhteinen, vilunväristykset, anemia, oksentelu, verkkokalvon ongelmia, kouristuksia ja hemoglobinuria. Henkilö sairastaa malariaa törmännyt äkillinen kylmyys jälkeen kuume ja hikoilu, joka kestää muutaman tunnin. Toisaalta, joka on healhy henkilö HIV ei näy oireita varhaisessa vaiheessa. Henkilö vaikuttaa wth aids on lisääntynyt riski sairastua kohdunkaulan syöpään, Kaposin 'sarkooma ja syövät immuunijärjestelmän. Nämä ihmiset voivat myös törmännyt imusolmukkeiden turpoaminen, kuume ja laihtuminen.
Yhteenveto
1. AIDS vaikuttaa ihmisen immuunijärjestelmään ja johtuu pääasiassa ihmisen immuunikatovirus. Toisaalta, Malaria on infektiotauti, joka on aiheuttanut eukayotic alkueläin Plasmodium geenejä.
2. AIDS tarttuu suora kosketus Mucuous kalvon tai verenkiertoon, joka sisältää HIV. Malaria tarttuu naisen Anopheles Mosquito.