Ero Xanax ja KlonopinXanax vs Klonopin

Lääkkeitä ovat aina osa ihmiskunnan. Ihmiset ovat aina käyttäneet ja kokeilleet kasviperäisten lääkkeiden, synteettisiä huumeita, ja muut lääkkeet, jotka ovat hyödyllisiä elämään.

Xanax ja Klonopin ovat ihmelääkkeistä niille psykologisia ja hermoston kysymyksiä. Nämä lääkkeet luokitellaan bentsodiatsepiineja.

Xanax on tuotenimi Alpratsolaami joka on yleisnimitys tämän lääkkeen. Klonopin on tuotenimi Clonazepam joka on yleisnimitys tämän lääkkeen.

Xanax on 50 prosenttia vahvempi kuin Klonopin. Kuitenkin etuna ottaen Klonopin on, että se kestää kauemmin. Se kestää kauemmin, koska se metaboloituu maksassa hitaammin kehossa.

Ihmiset sanovat, että Xanax on edullista vähemmän Klonopin. Klonopin on tarkoitettu paniikkikohtauksia ja kohtaushäiriöitä. Xanax, toisaalta, ei ole laajalti määrätty kohtaushäiriöitä. Se on määrätty paniikki häiriöt, kuten paniikkikohtaukset plus ahdistus. Klonopin on edullista enemmän siitä, että puhkeamista lääkkeen vaikutusta on hitaampi, mutta kestää kauemmin. Se on huume kaltaisiin pitkittyvästi vapauttavan lääkkeitä. Xanax, toisaalta, on nopeampi terapeuttinen vaikutus alkaa, mutta ei kestä niin kauan.

Rapid lopettamisessa näiden lääkkeiden ottamisesta tuloksia bentsodiatsepiinien vieroitusoireita, joka sisältää takykardia, hikoilu, vapina, unettomuus, pahoinvointi, oksentelu, sydämentykytys, ja muistin menetys.Klonopin hyväksyttiin Yhdysvalloissa vuonna 1997, kun Xanax julkaistiin vuonna 1981.

Klonopin on saatavana 0,5 mg., 1 mg. ja 2 mg. annokset taas Xanax välitön vapautuminen on saatavilla 0,125 mg., 0,25 mg., 0,5 mg., 1 mg. ja 2 mg. annokset kun pitkittyvästi vapauttavan on saatavilla 0,5 mg., 1 mg., 2 mg. ja 3 mg. vahvuus.

Erityiset varotoimet on annettava, kun väestö on ryhtynyt bentsodiatsepiineja kuten Xanax ja Klonopin. Ensinnäkin, vanhusten, he ovat vaarassa kaatumisten ja vammojen takia sedatiivisten näiden lääkkeiden tehot. Sillä nuoremmat, Klonopin ei suositella alle 18-vuotiaiden sen haitalliset vaikutukset. Klonopin ei saa myöskään antaa henkilöille, joilla on krooninen skitsofrenia.

Yhteenveto:

1. Xanax on tuotenimi Alpratsolaami joka on yleisnimitys tämän lääkkeen. Klonopin on tuotenimi Clonazepam joka on yleisnimitys tämän lääkkeen.

2. Xanax on 50 prosenttia vahvempi kuin Klonopin. Kuitenkin etuna ottaen Klonopin on, että se kestää kauemmin. Se kestää kauemmin, koska se metaboloituu maksassa hitaammin kehossa.