Ero vanhainkodin ja kotihoitoon Nursing Home vs Assisted Living

Nopeatempoinen ja erittäin kilpaillussa ympäristössä, että meillä on tänään on johtanut meidät tulla hyvin kiireinen ja miehitetty. Vaikka entisajan ihmiset olivat runsaasti määrä aikaa viettää perheille, tänään tämä on tullut hyvin harvinaista.

Tämä on johtanut kehitystä hoitokodeissa ja kotihoitoon tilat. Vaikka molemmat näistä laitoksista tarpeita ihmisiä, jotka eivät enää pysty huolehtimaan itsestään, ne ovat hyvin erilaisia ​​ominaisuuksia ja vaatimuksia.

Vuonna kotihoitoon laitos, yksilöt ovat riippumattomia. He vain tarvitsevat apua uiminen, hoito ja ruoanvalmistukseen. Ne voivat vapaasti tehdä mitä haluavat ja ovat jatkuvasti yhteydessä muihin ihmisiin.

Toisaalta, vanhainkodissa taloa ihmisiä, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa, erityisesti niille, jotka tarvitsevat jatkuvaa hoitotyön valvontaa vuoksi henkistä tai fyysisiä vaivoja. Nämä yksilöt, vaikka sairas, eivät vaadi sairaalahoitoa; ne tarvitsee vain syöttää, kylvettää, ja avustaa niiden muuta toimintaa.

Hoitokodeissa ovat kuin sairaaloissa, ja ne myös auttavat kuntoutuksessa henkilöitä, jotka ovat kärsineet vakavia terveysongelmia. Potilaat voivat olla ei yksityisyyttä ja usein jakaa huonetta.Kotihoitoon tilat tarjoavat mukavan ja yksityisiä asuntoja varten asiakkaille. Ne palvelevat henkilöitä, jotka eivät ehkä pysty tekemään päivittäiset tehtävänsä, mutta voivat silti liikkua ja ei tarvitse mitään erityistä hoitoa.

Se antaa vanhusten arvokasta ja itsenäistä tapa elää elämänsä ilman painostaa näiden perheet huolehtimaan tarpeisiin. Ruoka on valmistanut heille ja he voivat käydä muiden asukkaiden joten he eivät ??? t tuntea olevansa eristyksissä ja yksin.

Valitessaan välillä vanhainkodissa ja kotihoitoon laitos, on tärkeää huomata, että hoitokodissa on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat jatkuvaa ja erityisen sairaanhoidon kun kotihoitoon laitos on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat vain kohtalainen apua päivittäisessä toiminnassaan .

Yhteenveto

1. hoitokodissa on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat erityistä lääketieteellistä hoitoa samalla kotihoitoon laitos on suunniteltu ihmisille, jotka vain tarvitsevat apua päivittäisissä toiminnoissa.
2. hoitokodissa on perustettu kuin sairaalassa samalla kotihoitoon laitos perustettu kuin yhteisöä ja voi ominaisuus yksityisiä asuntoja asukkaille.
3. On yksityisyys ja asukkaat ovat riippumattomia kotihoitoon laitokseen vaikka potilaat voivat jakaa huonetta vanhainkodissa.