Ero Excedrin Migreeni ja lisävoimaa Excedrin Migreeni vs lisävoimaa

Kipu, joka on saatu aikaan useita ehtoja voi olla hyvin hankala puolelta kärsijä. Sitä pidetään viidettä elintoimintojen joka on välttämätön määritettäessä terveydentila vaan häiritsee useaan otteeseen. Analgeettien tai kivun lääkitys on tullut helppo askel lievittää ja kivun.

Excedrin on ollut osa luettelon dynaamisen kipulääkettä tuotteiden vuosien varrella. Se on over-the-counter (OTC) lääke, joka otettiin käyttöön parantaa päänsärkyä eri vaikeusasteeltaan ja muut kivun liittyviä ehtoja. Se sisältää parasetamolia joka on kuumetta alentavia ja analgeettisia ominaisuuksia, aspiriini, jolla on myös jälkimmäinen plus tulehdusta ja trombosyyttienesto, ja kofeiinia joka on psykoaktiivisia nautintoaine.

Tällä hetkellä noin kahdeksan Excedrin tuotteita palvelemaan tiettyjä kivun liittyviä ehtoja, joita ovat:

Nopea geelejä, joita gellcaps käytetään nopeaan päänsärky helpotusta.

Kuukautiskierron Complete joka toimii vasten turvotus, kouristukset, lihassärky, päänsärky ja väsymys.

Jännitys Päänsärky joka antaa helpotusta pää, kaula ja lapa kipu tuoma jännitys-päänsärkyä.

Excedrin PM mikä auttaa unettomuus liittyvä kipu.

Back ja Body joka toimii kipulääkettä ja esto yhdessä.

Sinuspäänsärky joka keventää poskionteloiden ja nenän tukkoisuus ja päänsärky kipu.Kaksi sen tuotteista, excedrin migreeni ja lisävoimaa, ovat samanlaiset kivun muutos vielä ovat erilaisia ​​jollain tapaa.

Tuotettu 1998 excedrin myönnettiin Food and Drug Administration (FDA) puhdistuma esitellä Migreeni, joka on nimenomaan tehty huumeiden torjumiseksi migreenin kipua ja muita siihen liittyvät oireet. Samalla lisävoimaa on vanhin joukossa Excedrin 'linjaa tuotteita, jotka ovat aiemmin käyttöön 1960' s. Se leimattiin ensimmäinen usean ainesosa päänsärky huume.

Migreeni on saatavilla geelikapselit tabletteina, ja caplets muodostavat samalla lisävoimaa on saatavissa myös geelikapselina muodossa.

Vaikka samanlainen muotoilussa, annokset katsotaan eri. Migreeni 's suositeltu annos on' Aikuisille: Take 2 tablettia ja lasi vettä ja älä ota enempää kuin 2 tablettia 24 tuntia, jollei lääkärin ohjeiden mukaan. 'Lisävoimaa' s annos on 'Aikuiset ja 12-vuotiaat lapset ja yli: Take 2 caplets 6 tunnin välein; enintään 8 caplets 24 tuntia. '

Molemmat lääkkeet ovat yhdistelmä parasetamolia, aspiriinia ja kofeiinia määriä 250 mg, 250 mg ja 65 mg, vastaavasti.

Yhteenveto:

1. Excedrine Migreeni otettiin käyttöön vuonna 1998, kun taas lisävoimaa oli edelläkävijä keskuudessa tuotelinjan se oli saatavilla 1960 's.

2. Migreeni on saatavana kolmessa muodossa, kun lisävoimaa on neljä.