Ero Anestesia ja sedaatioAnestesia vs Sedaatio

Sekä anestesian ja sedaation ovat lääketieteellisesti hyväksytty auttamaan kirurgiseen tai yksinkertaisia ​​käyttöohjeita. ? Kannalta tärkein vaikutus, anestesia on eräänlainen lääkitys, joka tekee ihmiset herkkiä kipua sedaatiota luo tätä tilaa rentoutumiseen, joka on melkein kuin nukahtaa. ? Aikaisemmat tiedot osoittavat, että luominen ja kehittäminen tällaiset menettelyt ovat pääasiassa auttamaan potilaita käsittelemään kirurgisesti ja lievittää tunteet kipua, stressiä ja ahdistusta. ? Anestesia on määritelty, että lääketieteellinen toimenpide, joka kivun vain tietyllä alueella. ? Tämä on yleensä yksi kanssa paikallispuudutuksessa. ? Tarkoitus ja tavoite tällaisen kanteen tunnoton kyseisen alueen elin. ? Sedaatio, toisaalta, on useimmiten sijoitetaan tai otetaan suun kautta ja yleensä vaikuttaa koko kehoon.

Syy ottaa molempien lääkkeiden on yleensä tehdä potilaan mukava. ? On joitakin tapauksia, joissa syyt voivat vaihdella. ? Ensinnäkin, sedaatio prosessi tehdään yleensä pienentää tasoa jännitystä ja stressiä, että henkilö tuntee. ? Anestesia ei yleensä vaikuta henkistä tunteita henkilö. ? Myös eräitä luokitukset sekä anestesian ja sedaation. ? Anestesia on jaettu kolmeen suureen luokituksia, kuten paikallisten, alueellisten ja yleisanestesiaa. ? Tyyppi olisi? riippuu alueen määrää haluat rauhoittaa tai tehdä tunnoton. ? Paikallinen anestesia keskittyy pieniin kehon osiin, kun taas alueelliset tyyppi keskittyy yleensä suurempia alueita ja ruiskutetaan suuria hermoja, ja yleistä tyyppiä vaikuttavat aivojen ja koko kehon. ? Samaan aikaan, sedaatio ei ole tyyppejä vaan tasot vaikutus. ? Nimittäin nämä tasot ovat minimaaliset sedaatio, maltillinen, ja syvä sedaatiotason. ? Toisinaan yleisanestesian pidetään neljäs ja viimeinen vaihe sedaatio.

Useimmille lääkärit, kirurgian useimmiten vaatisi molempien lääkkeiden anestesian ja sedaation. ? Kuitenkin, jos potilas on enimmäkseen kärsii mielenterveyden häiriöt ja ongelmat, tärkeimmät ratkaisu kerrottava ovat ne rauhoittavien sijaan anestesian. ? Mitä sivuvaikutuksia, anestesian usein pidetään turvallisena ja on vähän tunnettu haittoja. ? Sedaatio, toisaalta, voi tulla tapa, joka vaikuttaa henkistä kykyä henkilön. ? Se voi johtaa heitä on muistia aukkoja ja raukeaa, mikä voi vaikuttaa heidän jokapäiväiseen elämäntapaan. ? Toisinaan sedaatio lääkitys voi johtaa riippuvuuteen ja luotettavuus lääkkeistä.Yhteenveto:

1. Anestesia on kolme päätyyppiä, nimittäin, nämä ovat paikallisia, alueellisia ja yleisanestesiassa vaikka sedaatio on kolme keskeistä tasoa, jotka ovat minimaaliset, maltillisen ja syvä sedaatio.
2. Anestesia on täydellinen koko kirurgisissa toimenpiteissä, kun taas emotionaalista tai metallia epätasapaino ovat edullisia ottamaan sedaatiota lääkkeitä.
3. Sedaatio, otettuna, vaikuttaa koko kehon, kun anestesia on mahdollisuus vaikuttaa vain tunnottomuus tiettyyn osaan tai alueeseen ihmiskehon.