Ero ACE: n estäjät ja beetasalpaajatACE: n estäjät vs beetasalpaajat

Yksi yleisimpiä syitä huoleen on korkean verenpaine, yleisesti nimitystä verenpainetauti. Vaikka tämä ei ole oikeastaan ​​sairaus, se on yksi yleisimpiä oireita, joka on yleensä valittu. Verenpaine on yksi kardinaali merkkejä siitä, että lääkärit yleensä ottamaan huomioon, koska läsnäolo vaihtelun tai tasaisen korkea lukema voi osoittaa, että jotain on vialla elimistössä.

Korkea verenpaine tai lääketieteen kannalta, Hypertension, on sairaus, jossa verenpaine on yli sen vakiintuneiden normaalitasolle. Verenpaine on determinantti veren määrää pumpataan ja läsnä verenpainetta. Tasainen korkea lukema osoittaa, että on olemassa suuri määrä verta painostaa verisuonten. Huomioi, että korkea verenpaine ei ole sairaus, mutta merkittävä oire, joka voisi osoittaa, että jotain on vialla verenkiertoelimistö sekä poikkeavuuksia muissa järjestelmissä kehossa. Tosiasia on, sinun paine voi muuttua ei johdu ainoastaan ​​sydänsairauksien vaan muista syistä vieläkin stressi ja viha voi kohottaa verenpainetta.

Mutta jatkuva korkea verenpaine lukema on aihetta huoleen, ja lääkärit yleensä tilaa lääkkeitä voit ottaa. Nämä lääkkeet ovat pohjimmiltaan verenpainelääkkeet, joka yleensä pienempi määrä verta verisuonissa. Yleensä nämä lääkkeet tulevat kahdessa muodossa, ACE: n estäjien ja beetasalpaajien, jotka ovat erittäin tehokkaita lääkkeitä. Kuitenkin nämä ovat erilaisia ​​niiden tilassa toimien.

Mitkä ovat ACE ja ACE-estäjät? ACE on lyhenne sanoista angiotensiinikonvertaasin entsyymejä. Se on tuote, munuaiset lisämunuaisten, joka vapautuu, kun kehon havaitsee, että veren määrää verenkierrossa alusten riittämätön siirtämään arvokkaita ravinteita muualle kehoon. Tämän tuloksia aldosteroni, joka on tehokas verisuonen supistaja, ja näin ollen rajoittavaa verisuonia ja mahdollistaa hyvän veren virtausta.ACE: n estäjät laskuri toimia Aldosteroni, laajentamalla verisuonia, ja lukumäärä kasvaa ja määrä virtsaaminen, siis vähentämällä verenpaine.

Ja sitten on beetasalpaajat. Nämä lääkkeet vaikuttavat adrenaliinia ja muita hormoneja, jotka aiheuttavat stressiä. Adrenaliini on hormoni, joka lisää sydämen korko ja puristus, supistamaan verisuonia, ja kärjistää aisteja. Ja tämä, verenpainetta myös nostaa.

Beetasalpaajat vähentävät vaikutus adrenaliini, rentouttava ja laajentamalla verisuonia. Ja se, määrä paine verisuonissa vähenee, mikä estää komplikaatioita jatkuvasti korkea verenpaine lukemat.

Yhteenveto:

1. Ace-estäjät ja beetasalpaajat ovat verenpainelääkkeet, laskemaan korkeaa verenpainetta ja estää komplikaatioita.
2. Ace estäjät säädöksistä muodostumisen estämiseksi Aldosteroni siten laajentamalla verisuonia ja lisäämällä nestehukan kautta virtsaaminen.