Ero Mosquito Bed Bug BitesMosquito vs Bed Bug Bites

Hyttyset ja luteita ovat yleisiä hyönteisiä, jotka eivät ole vain ärsyttävää vaan myös purra ja aiheuttaa infektioita ja sairauksia.

Hyttyset viihtyvät seisovassa vedessä kuin lätäkkö, suo, tai seisova vesi astiaan. Mies hyttysiä syövät mettä ja kasvien mehut mutta naarashyttyset tarvitsevat ravinteita saamastaan ​​verestä, ennen kuin ne voivat tuottaa munia, vaikka he myös syövät mettä kuin miesten hyttysiä.

Luteita ovat yleensä löytyy vuodetta tai muilla alueilla, joissa ihmiset nukkuvat. Ne eivät ole tiukasti yöllisiä, mutta ovat hyvin aktiivisia yöllä, kun he syövät niiden isännät. Ne syövät yksinomaan lämpimiä-bloodied eläimillä, mukaan lukien ihmiset.

Molemmat hyönteiset ovat terveysriskejä ja tapoja on kokeiltu ja todistettu tehottomiksi kokonaan hävittämään ne. Luteita oli onnistuttu hävittämään kehittyneissä maissa 1940-luvulla, mutta koska ulkomaanmatkailu ja käyttämällä toisen käden huonekalut, se tuli takaisin muutaman vuoden kuluttua.

Samalla saada hyttysiä pois ekosysteemin ei ole mitään kielteisiä vaikutuksia siitä, ponnisteluja on hävittää niitä on hävinnyt asian. He jatkavat rehun ihmisiin ja tartuttaa ihmisiä sairauksia.

Ne paikantaa uhrinsa kautta hiilidioksidi- ja orgaanisia aineita, jotka voivat tunnistaa jo kaukaa. Ne pistää sylki niiden isännät hyytyä verta ennen kuin ne imevät sen omiin järjestelmiinsä.

Ne yleensä levätä viileässä päivällä ja odottaa hämärä ruokkia aamuun saakka. Heidän puree näyttäisi alojen kanssa vaatteita ja kutinaa ja turpoavat välittömästi. Kutinaa ja turvotusta häviävät muutaman päivän kuluttua.Bed bug puremia toisaalta löytyy vatsan tai takaisin, koska ne yleensä purra kun olet makuulla. Puree vie aikaa näyttää, kunnes tunnet kutinaa ja huomaa turvotusta, joka pahenee päivittäin.

Bed bug pistot ovat usein suuria ja voi näyttää welts tai pesät, mutta jotkut ovat niin pieniä kuin hyttysten pistot. Jotkut voivat olla punaisia ​​pisteitä keskellä ja tuntuu erittäin kutiava. Turvotus on myös huonompi sängyssä bug puree kuin hyttysten pistot.

Bed bug puremiin eivät yleensä vaadi hoitoa, mutta voi johtaa toissijaisten tulehdusten, jotka tarvitsevat antiseptistä voidetta tai antibiootti kerman tai voide kortikosteroidien kanssa. Jos on esiintyvyys allergisia reaktioita, antihistamiinia suun kautta voidaan ottaa.

Hyttysten pistot käsitellään usein Calamine lotion ja etikka. Vakavissa tapauksissa, antihistamiinit ja kortikosteroidit saattavat olla tarpeen.

Yhteenveto

1. hyttysten pistot ovat pieniä, kun taas bed bug puremiin ovat suurempia.
2. hyttysten pistot kutina ja turpoavat välittömästi, kun taas bed bug puree kutinan ja turpoavat muutaman tunnin kuluttua.
3. hyttysten pistot ovat yleensä löytyy paljaalle iholle, osat, joita ei peitetty vaatteita, kun taas bed bug puremiin löytyvät vatsaan tai taaksepäin.
4. Molemmat ovat aktiivisia öisin, mutta vaikka kaikki luteita ovat verta luuserit, vain naarashyttyset ravinnokseen verta.