Ero nilkan nyrjähdys ja FractureNilkan nyrjähdys vs murtuma

Koskaan kokenut ottaa nilkkaan nyrjähtänyt? ? No minulla on ja se oli erittäin tuskallista. ? Se tapahtui kun olin järjestää asiat hyllylle ja ulosteen johon olin asettunut kaadettu ja kaaduin. ? Oma jalka laskeutui epätasaisesti betonilattialle ja oli kierretty. ? Kipu oli ensimmäinen tunne tunsin seuraa lämpöä minun jalka. ? Hetken huomasin että se oli tullut paisuneet.

Olen kuullut lääketieteellisten julkaisujen ja tietää, että paras tapa hoitaa nilkan nyrjähdys on laittaa jäätä, ja nostaa sen estää turvotusta. ? Vaikka se oli tuskallista tiesin, että se ei ollut 't niin vakava kuin murtunut nilkka, koska silloin kipu olisi pahempi.

Tämä johtuu siitä, että vahingon nilkan nyrjähdys on nivelsiteiden ja toisaalta jos nilkka on murtunut, on katkos jatkuvuuden luun tehdä kipu sietämätön ajoittain. ? Seosta parasetamolia ja kodeiinia on paras tapa lievittää se, kun kipu, joka tuntuu kanssa nyrjähtänyt nilkka voidaan helpottaa miedompi huumeita.

Hoito nilkan murtumia keskittyy takaisin täynnä funktio loukkaantunut osa, mikä välttämättömyys palauttaa sen luonnollisessa asennossa ja varmistaa, että kanta säilyy kunnes luut parantua. ? Tämä edellyttäisi valettu tai lastan saatetaan loukkaantunut osaan. ? Joskus leikkaus on tarpeen, jos kaikki muut hoidot ovat tehottomia.Kaikkein että voit saada nilkka nyrjähdys on turvonnut nilkka ja vähän kipua, kun taas nilkka murtuma voi antaa sinulle vammoja aina vain halki luussa luun että sauvat pois ihosta, joka on erittäin kivulias ja kestää kauemmin hoitoon.

Vaikka voit olla vaikea kävellä kanssa nyrjähtänyt nilkka, sen ei 't liikkumattomaksi niin paljon kuin murtunut nilkka tekee.? Pakottaa itse kävellä murtunut nilkka voi tehdä vahinkoa pahempi.

Toipuminen nyrjähtänyt nilkka kestää vähemmän aikaa kuin mistä murtunut nilkka, koska murtuma on ankarampi kuin nyrjähdys.
Parasta, että voit tehdä, kun olet ottanut lasku tai ollut onnettomuudessa ja vahingoittaa nilkka on lääkäriin välittömästi pystyä arvioimaan vahinkoja ja saada asianmukaista lääkkeitä vahingon.

Yhteenveto:
1. nilkan nyrjähdys, nivelsiteet ovat loukkaantuneita kun nilkan murtuma, se on luu, joka on loukkaantunut.
2. Kipu nilkan nyrjähdys voi olla siedettävä, kun kipu, joka tuntuu, jonka nilkka murtuma on paljon pahempi.
3. Muu, korkeus, ja jäätä pakkaa voi helpottaa turvotusta nilkan nyrjähdys, kun taas nilkka murtuma vaatisi leikkausta ja radikaalimpia hoitoja.
4. On edelleen mahdollista kävellä nyrjähtänyt nilkka, kävelee murtunut nilkka voi pahentaa vammoja.