Ero Xanax ja ProzacXanax vs Prozac

Psykiatriset lääkkeet ovat yksi suosituimmista lievittää oireita on kokenut lähes kaikki väestön, kuten masennus ja ahdistus. Nämä kaksi ongelmaa ovat aina kokeneet ihmiset, joilla on erilaisia ​​ongelmia elämässä sekä stressi tuomat ympäristöstä. Tätä ei voida hallita, mutta, mutta voidaan hoitaa lääkitys.

Xanax ja Prozac ovat hyvin suosittuja näihin luokkiin lievittämään oireita ahdistusta ja masennusta. Nämä lääkkeet auttavat miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Tarkastellaan eroja.

Mitä ongelmia ahdistusta, Xanax on DOC, tai huume, sitä. Ongelmia masennus, Prozac on laajalti määrätty ihmiset on tällainen sairaus.

Alpratsolaami on geneerinen nimi Xanax kun Fluoksetiini on yleisnimitys Prozac. Xanax on bentsodiatsepiini, kun Prozac on SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjä. Prozac toimii lisäämällä serotoniinin meidän aivot. Serotoniini sanotaan tekee meistä onnellisia. Bentsodiatsepiini, toisaalta, toimii vakauttamalla mielialaan ja ahdistusta. Muita viitteitä Prozac ovat: paniikkikohtaus hoito, bulimia, anoreksia, ja OCD tai obssesive-oireinen häiriö.

Xanax on vasta henkilöille, joilla DM, alkoholin, huumeiden väärinkäyttöä, glaukooma, ja Parkinsonin 'tauti. Molemmat lääkkeet ovat jo vasta ne, joilla on ollut ongelmia, kuten allergiaa, kouristukset, itsemurha-ajatus ja yrittää, munuaisten sairaudet , maksan häiriöt, ja kaksisuuntaisen häiriöt.Molemmat lääkkeet tulee sisään oikea määrä tai annos oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Nämä tulisi ottaa täsmälleen aikaväli on määrätty lääkäri, kuten kahdesti päivässä 8 tunnin välein, ja niin edelleen, ja niin edelleen.

On myös muistettava kuin otettaessa ahdistuneisuutta lääkkeet kuten Xanax, ei pitäisi yrittää raskaiden koneiden käyttö. Ei pidä myöskään ajaa niin nämä lääkkeet voivat aiheuttaa väsymystä. In masennuslääkkeet, pitäisi myös muistaa, että näiden lääkkeiden tehot kestää viikkoja ennen kuin ne ottavat täysimääräisesti vaikutuksia.

Yhteenveto:

1. ongelmia ahdistusta, Xanax on DOC, tai huume, sitä. Ongelmia masennus, Prozac on laajalti määrätty ihmiset on tällainen sairaus.
2. Alpratsolaami on yleisnimitys Xanax kun Fluoksetiini on yleisnimitys Prozac.