Ero Fentanyyli ja HeroiiniFentanyyli vs. Heroiini
Sekä Fentanyyli ja heroiini, vaikka molemmat morfiinin, on useita merkittäviä eroja. Väärinkäyttö Sekä fentanyylin ja Heroiini on yleinen ja siellä on pitkäaikaisia ​​fyysiset vaikutukset joko pidemmäksi aikaa. Lisäksi se on tullut suosittu eri puolilla maata käyttää sekä Fentanyyli ja Heroiini yhdistelmänä huume. Tämä yhdistelmä on vielä vaarallisempia kuin otettaessa lääkkeitä yksin ja on sata kertaa todennäköisemmin johtaa yliannostukseen ja kuolemaan.

Fentanyyli on huume kipulääke, jota käytetään kivun hoitoon, joka näyttää nopeasti ja vakavasti ihmisiin. Se on synteettinen opiaattien joka perustettiin vuonna 1960 hoitamaan äkillinen onsets kivun potilailla ennen leikkausta. Nykyään Fentanyyli on saatavilla reseptillä mistä lääkäri muodossa laastarin, pillerin, ja niin sanottu liikenteenohjaaja. Lääke on voimakkaampi kuin suurin annos morfiinia, mutta vahvuus tulee sivuvaikutuksia. Joitakin haittavaikutuksia ovat: hengenahdistus, huimaus, hallusinaatioita, ruokahaluttomuus, ja laihtuminen. Potilaat, jotka on määrätty Fentanyyliä tulee olla varma vain nielemään suositeltua annostusta asettamat lääkäri, riippuvuus voi kehittyä, jos ei ole varovainen. Lääkärit tiiviisti kaikki potilaat, jotka on määrätty lääkettä.
Heroiini on vaarallinen huume, joka muodostuu siemen palkoja unikko kasveja Aasiassa. Tämä huume on toinen muoto morfiini, jota käytetään kipulääkettä lääketieteellisissä menettelyissä. On valkoinen ja ruskea jauhettu heroiinin ja on tahmea 'musta terva' heroiini, joka on mustan. Ne, jotka ovat riippuvaisia ​​heroiinin polttaa sitä, snort sitä tai pistä se suoraan verenkiertoon kautta eri kehon osiin. Addiction ja terveysongelmia johtuvat pitkäaikainen käyttö lääkkeen, ja yli annostus on yhteinen. Sankaritar on laitonta Yhdysvalloissa ja voi johtaa pidätys ja vankeus, jos joku löytyy vaikutuksen alaisena tai hallussaan lääkkeen.
Fentanyyli ja Heroiini ovat molemmat muotoja lääkkeen morfiinia, joka voi olla vakavia sivuvaikutuksia sen käyttäjille.
Yhteenveto1. Fentanyyli on kipulääke tyypillisesti käytetään kivun hoitoon ja on paljon vahvempi kuin morfiini. Sankaritar on myös huume, joka on laitonta ja käytetään luomaan korkea, se on peräisin morfiini.
2. Fentanyyli on saatavilla laastari, pilleri, ja tikkari muodossa reseptiä käyttöön, vaikka reseptilääkkeiden ovat myös yleisesti väärin. Huume heroiinin on valmistettu Aasian unikkoa ja voi olla jauheena tai 'musta terva' muodossa.
3. Sekä Fentanyyli ja Heroiini aiheuttaa monia ongelmia ihmisille, jotka haluavat niiden väärinkäyttö, mukaan lukien kuolemaan.