Ero Scaffold ja Industrial LävistyksetTelineiden vs Industrial Lävistykset

Lävistyksiä nykyään on muodissa. Monet ihmiset, joko mies tai nainen, ovat houkutelleet sitä. Lävistyksiä, kuten elin tatuoinnilla, määrittelee henkilö 's persoonallisuus. Se eroaa siten, että lävistyksiä on taiteellinen tapa havainnollistaa yhden' s persoonallisuus.

Telineiden tai teollinen lävistyksiä on eräänlaista lävistyksiä. Telineiden ei eroa teollisuuden lävistyksiä. 'Scaffold' on toinen nimi teollisen lävistyksiä kuten rakenteellisia lävistyksiä. Telineiden lävistys koostuu kaksi reikää, jotka yhdistää yksinäinen koruja, suurimman osan ajasta pitkä tanko. Lävistys on yleensä luotu rusto yläosaan korvan, yksi lähellä päätä ja toinen alempana ulkokehällä.

Barbell on termi, jota käytetään kuvaamaan koruja kuluneet jälkeen lävistyksiä, koska siinä on yhtäläisyyksiä barbell käyttämän painonnostaja. Vanha tapa lävistyksiä eroaa tukirakenne lävistyksiä niin, että vanha tapa lävistää korvanipukka kun telineen lävistää rusto korvat. Lisäksi tukirakenne lävistyksiä on hyvin paljon enemmän tuskallista kuin korvalehdestä lävistyksiä ja otetaan myös täydentävä aikaa parantua, kolmen kuukaudesta yhteen vuoteen. Telineiden lävistyksiä edellyttää myös puhdistukset lävistetty osa asti, kun se on täysin parantunut tartuntojen välttämiseksi.

Teollisuus- tai rakennustelineet lävistyksiä tuottaa paine välillä kaksi reikää, jotka on luotu korvaan. Useat ihmiset saavat yhden korva lävistetty kerrallaan antaa korvaukseen paranemista. On suositeltavaa pitää päällään tankoon pääasiallisesti tarkoitettu tämän lävistyksiä vähentää painetta rusto luoma reikiä. Lävistyksiä uskotaan kaunistaa henkilö ja tuoda lisää visuaalinen vetovoima samalla henkilö näyttää houkuttelevammalta. Siksi enemmän naisia ​​syventynyt joiden reikiä korviin teollisuuden lävistyksiä.

Koska teollinen lävistyksiä tai telineen lävistyksiä on enemmän yhdiste kuin mutkaton korvalehdestä lävistyksiä, on tarpeen saada se tehdä erikoislääkärin klinikalla tai studio. Osa, joka lävistää leimaa asiantuntija ja desinfioida. On merkittävä asianmukaisesti siten, että mittari voi helposti kulkea läpi. Yleisesti, mittari 14 (1 6 mm) pidetään ihanteellinen. Materiaalit, joita käytetään steriloidaan estämään infektioita.

Oikea hoito on ratkaisevaa lävistyksiä. Vaikka haava on parantavaa, koskaan kosketa tai anna kenenkään koskettaa sitä. Puhdista se vain kerran päivässä, aikana suihkussa on ihanteellinen, jossa antibakteerinen saippua. Antibakteerinen saippua triklosaania suositellaan esimerkiksi Dettol Liquid Soap. Älä käytä alkoholia, alkoholipyyhettä, betadine tai vetyperoksidin puhdistaa sitä. Varo infektion oireita kuten punoitusta, kipua, tulehdusta ja epätavallinen vastuuvapauden työmaalla. Keskustele piercer tai erikoislääkärin tai lääkärin heti, jos nämä merkit ovat huomattava. Ota C-vitamiinia ja sinkkiä edistämään ja maksimoida paranemista. Kun haluat muuttaa koruja tai tankoon itse, odota lävistys on parantunut, sitä todennäköisemmin kolmen kuukaudesta yhteen vuoteen.

Yhteenveto:

1. Scaffold ja teollinen lävistyksiä ovat samankaltaisia.2. Scaffold tai teollinen lävistyksiä on eräänlaista lävistyksiä.

3. Se käyttää koruja kutsua kuin tanko liittää kahden reikää.

4. Scaffold tai teollinen lävistyksiä on tuskallisempaa kuin korvanipukka lävistyksiä, koska rusto on vaikuttanut.

5. Se kestää kolmesta kuukaudesta yhteen vuoden täysin parantua.

6. Oikea varovaisuutta tarvitaan paranemisprosessin aikana.

7. asiantuntija on yksi tekee menettelyn sopivaan paikkaan.