Ero Viileä ja lämmin Mist IlmankostuttimetCool vs Lämmin Mist Ilmankostuttimet

Jos asut hyvin kuivassa paikassa, sinun 'd tarvitset ilmankostutin esitellä kosteutta ilmaan. On olemassa kahta perustyyppiä kostuttimet, viileä ja lämmin sumun kostuttimet. Perus ero näiden kahden välillä on niiden vaikutus ilmaan. viileä sumu kostuttimet tuottavat energiaa ilmasta muuntaa vettä kaasua. Tämä sen vuoksi alentaa ilman lämpötilaa. sen sijaan lämmin sumu ilmankostutin lämmittää veden tehdä haihtua. Koska vesi on kuumaa, ilman lämpötila tulee myös nousevat.

On ollut kysymyksiä aikaisemmin noin lämmin sumun ilmankostuttimia aiheuttaa vammoja lapsille, kun he kolhi sen yli. Lämmitetty vesi voi roiskua lasta ja aiheuttaa palovammoja. Koska viileä sumu humidifiers ei liity kuumaa vettä, ei ole vaaraa saada palovammoja.

Cool sumu kostuttimet yleensä äänekkäämpiä kuin lämmin sumun kostuttimet koska pyörivän tuulettimen se käyttää pakottamaan ilmaa märän materiaalin. Lämmin sumu humidifiers tuottavat myös kiehuvaa ääniä, mutta ovat huomattavasti hiljaisempi kuin viileä sumu kostuttimet. Ainoa poikkeus on ultraääni ilmankostutin, joka doesnt 't käyttävät tuuletin.

Yksi asia, voit tehdä lämmin sumun kostuttimet on valaa vettä öljyt ja jopa lääkkeitä, jotka sitten dispergoida ilmaan. Tämä on erittäin hyödyllistä niille, joilla on hengitysongelmia ja tarvitsevat lääkkeitä. Cool sumu humidifiers voi oikeastaan ​​tehdä tätä, koska haihtuminen prosessi on passiivinen.Koska passiivinen luonne viileä sumu ilmankostuttimet, se on suhteellisen pieni, mutta se kostuttaa suuri huone melko tasaisesti. Sen sijaan lämmin sumu ilmankostutin nopeasti käyttöön paljon höyryä pienellä alueella, mutta koska se doesnt 't käyttävät tuuletin, höyry vie paljon kauemmin levitä isoon huoneeseen.

Kaikki nämä erot on otettava huomioon valittaessa ilmankostutin. Olet todella ei pitäisi 't valita viileä sumu ilmankostutin kylmissä paikoissa, koska vesi ei haihdu yhtä helposti tai lämmin sumu kostutin jo kuumassa paikassa jos et tarvitse sitä lääkitystä.

Yhteenveto:

1. Cool sumu kostuttimet laskea huonelämpötilaa lämpimänä sumun kostuttimet nostaa sitä.
2. Cool sumu kostuttimet ovat turvallisempia lapsille kuin lämmin sumun kostuttimet.
3. Cool sumu kostuttimet yleensä äänekkäämpiä kuin lämmin sumun kostuttimet.
4. Lämmin sumu kostuttimet voidaan käyttää hajottamaan öljyt taas viileä sumu kostuttimet voi.