Ero Crystal ja MephedroneCrystal vs Mephedrone

Jonkin verran on käynnissä termien kristallin ja mefedroni. Nämä kaksi sanaa don 't ole mitään korrelaatiota yhdellä silmäyksellä, mutta jos tiedät mitä mephedrone on niin todennäköisesti olet käsitys todellinen syy sekaannusta. Sitä voidaan kaikki juurtunut useissa huumausaineiden muotoja mephedrone kuten kiteen mephedrone ja crystal mefedroni.

Kiteet on yleinen termi, joka voi käsittää materiaaleja, rakenteita tai esineitä, jotka ovat Kristallimainen tai kiteistä luonnossa. Tavalliset vuorisuola voidaan pitää kristallin ja alati kallis timantti on toinen. Todella, kiteet voivat molemmat olla erittäin halpa ja erittäin kallista riippuen siitä, minkälainen kide puhutte.

Osalta mephedrone, se on todella lääkitys. Se on stimulantti, kuten tyypillinen amfetamiinia. Koska luokiteltu nautintoaine, tämä lääke on ollut paljon tarkastusoikeuden kaikista huumeiden toimistoja ympäri maailmaa. Jotkin maat pitävät sitä hallitusti lääkityksen. Toiset pitävät sen käyttö laittomien taas muut alueet vapaasti käyttää huumeita, mutta alle lääkärin 's valvonnassa ja rajoituksia. Lisäksi se on tullut yksi suosituimmista kadulla huumeita monissa maissa ympäri maailmaa, ja se alettiin kutsua sen monet slangs. suosituin ovat termejä MePH ja drone muiden joukossa.

Kuten mainittiin, todellinen sekaannusta asettaa sisään eri lääkeaineen muotoja mephedrone. Tämä lääke on kaupan eri muodoissa. Suosituin jotka ovat mephedrone kiteitä. Se todella näyttää tavallinen vanha sokerikiteitä. Näin ollen, mephedrone voidaan pitää toisen tyyppisen kide, joka on, jos liittyvät kiteen mephedrone. Toinen formulaatiot tulevat kapseleina, pilleri muodossa, tabletteina, ja jopa valkoisena jauhemaista ainetta, joka voidaan helposti niellä, tuhahti tai injektiona (sekoitettuna nestemäiseen tietenkin). Tässä muodossa, lääke vaikuttaa hyvin pörröinen, lähes identtinen talkkia. Koska lääke, mefedroni myös vapauttaa silmiinpistävää haju.Kaiken kaikkiaan mefedroni ja kiteet voivat viitata yhteen samaan lääkitys mutta teknisesti ottaen kaksi sanaa, jos erikseen ovat erilaisia, koska seuraavista syistä.

1. Crystal on yleisempi tai yleinen termi tahansa kiteistä ainetta.