Ero Xanax ja ZoloftiaXanax vs Zoloft

Masennus on useimmiten näkyy prosenttiosuus väestöstä. Vaikka se ei voi estää, me ihmiset aina harkita ongelma kuin iso juttu vai ei. Se 's jopa meille, me' ll ottaa sen vakavasti vai ei. Joitakin ongelmia, ovat kuitenkin liian traumaattinen yksittäiseen kuten heartaches, viat, ja niin edelleen, ja niin edelleen.

Näinä aikoina, niille, jotka ovat kroonisesti masentunut kuukausia ilman muutosta heidän kunnossa, ne ovat aina viitataan psykologin tai psykiatrin varten lääketieteellisiä toimenpiteitä. Nämä lääkärit, jotka ovat erikoistuneet emotionaalinen poikkeavuuksia voi auttaa heitä näiden vaikeiden aikojen.

Kaksi yleisintä lääkitys on määrätty ovat Xanax ja Zoloft. Pyrkikäämme syrjiä näiden kahden lääkkeen.

Alpratsolaami on geneerinen nimi Xanax. Sertraliini on geneerinen nimi Zoloft. Xanax on luokiteltu bentsodiatsepiineja kun Zoloft luokiteltuna SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät. Xanax ja Zoloft toimivat samalla tavalla estämällä masennus esittämällä onnellinen hormoni, joka on serotoniinin ja lievittämään ahdistusta.Xanax käytetään yleensä ahdistuneisuushäiriöt kuten paniikkikohtauksia ja masennusta. Tämä lääke voi aiheuttaa sikiövaurioita, joten on suositeltavaa, että kerrot lääkärille, jos olet raskaana. Alkoholi on kielletty silloin, kun otat lääkettä, koska se on bentsodiatsepiini. Zoloft, toisaalta, on yleensä määrätty masennus, pakko-oireinen häiriö, paniikkihäiriö, ja PTSD tai post-traumaattinen stressihäiriö.

Yksi ei ole suositeltavaa ottaa näitä lääkkeitä, jos on allerginen lääkitys. Jos käytät Zoloft, sinun ei tule MAOI lääkkeitä, koska tämä voi aiheuttaa haitallisia lääkeaineiden yhteisvaikutus. Kun alle Xanax, tulisi välttää raskaiden koneiden ja ajo autojen tämä aiheuttaa lievää uneliaisuutta. Maksan ja munuaisten ongelmia on arvioitava myös silloin, kun otetaan Zoloft.

Yhteenveto:

1. Alpratsolaami on yleisnimitys Xanax. Sertraliini on geneerinen nimi Zoloft.
2. Xanax on luokiteltu bentsodiatsepiineja kun Zoloft luokiteltuna SSRI tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät.
3. Xanax ja Zoloft toimivat samalla tavalla estämällä masennus esittämällä onnellinen hormoni, joka on serotoniinin ja lievittämään ahdistusta.