Ero Erytromysiini ja klaritromysiiniErytromysiini vs Klaritromysiini

Antibiootit ovat hyvin voimakkaita ja tehokkaita lääkkeitä. Jos penisilliini ei keksitty, monet ihmiset olisivat todennäköisesti kuoli infektioon. Drugs tehdä ihmeellisiä asioita meille. Jos väärin, he voivat myös tuo haittaa kehomme järjestelmiä.

Yksi yleisimmistä antibiootteja on määrätty ja koska meidän lääkärit ovat erytromysiini ja klaritromysiini. Vaikka molemmat ovat antibiootteja, se 's edelleen paras tietää eroja molempien lääkkeiden.

Makrolidi on toinen perhe antibiootti, joka on laajalti käytössä infektioita. Erytromysiini ja klaritromysiini ovat molemmat luokitellaan makrolidiantibioottien. Kuitenkin entinen annetaan niille, jotka ovat allergisia penisilliinille. Molemmat lääkkeet formuloitiin japanilainen yritys.

Rakenteesta sekä lääkkeiden, erytromysiini on puhdas antibiootti, joka eristettiin Streptomyces erythreus. Klaritromysiini, toisaalta, ei ole puhdas uuttamalla mainittu organismi. Se on puolisynteettinen makrolidiantibiootti.

Sillä lyhyt historia, erytromysiiniä löydettiin ensin vuonna 1952 Streptomyces erythreus. Klaritromysiini muotoili Taisho Pharmaceuticals Japanissa aikana 1970 's, joka on puolisynteettinen muoto erytromysiiniä.Erytromysiini on tarkoitettu infektioita aiheuttavat tietyt mikro-organismit, kuten ylähengitysteiden infektiot, alempien hengitysteiden infektiot, hinkuyskä, kurkkumätä, ensisijainen syfilis, legioonalaistaudin 'tauti ja paljon muuta. Klaritromysiini, toisaalta, on tarkoitettu kohtalainen ja lievä infektiot kuten nielutulehdus, tonsilliitti, hankittu keuhkokuume, ja paljon muuta. Clarithromycin sanotaan olevan parempi taistelevat erilaisia ​​infektioita kuin erytromysiini, koska se on ylivoimainen gram-positiivisia bakteerikantoja kuin erytromysiini.

Klaritromysiini on sanottu olevan enemmän siedettävä kuin erytromysiini. Klaritromysiini on myös vähemmän gastrointestinaalisia sivuvaikutuksia verrattuna erytromysiini.

Yhteenveto:

1. Erytromysiini löydettiin ensin kuin klaritromysiiniä.
2. Erytromysiini on puhdas antibiootti, joka on peräisin tiettyjen mikro-organismi, kun klaritromysiini on puolisynteettinen makrolidiantibiootti.
3. Klaritromysiini on ylivoimainen torjunnassa aiheuttamien sairauksien grampositiivisia bakteereja kuin erytromysiini.
4. Klaritromysiini on enemmän siedettävä kuin erytromysiini.