Ero Yleislääketieteen ja Family PracticeYleislääketieteen vs Family Practice

Monet voi tulla sekava vaativille kahdenlaisia ​​lääkäreitä: lääkäri, joka on asiantuntija yleislääketieteen ja toinen, joka on enemmän mukana perheen käytännössä. Syy sekaannus johtuu todennäköisesti erilaisista tulkinnoista, että jotkut kansakunnat pitävät kaksi.

Pohjimmiltaan GP tai yleislääkäri, on lääkäri, joka tekee yleisiä perusterveydenhuollossa. Sinänsä hän kohtelee sekä krooniset ja akuutit sairaudet potilailla. Hän on myös tehtävänä on tarjota terveyskasvatusta ja toteuttamiseen ennaltaehkäisevää hoitoa keskuudessa herkkiä tai riskiryhmään yksilöiden kaikissa ikäryhmissä ja sukupuolilla. Ne voivat myös auttaa ratkaisemaan useita terveysongelmia esiintyy yhdellä potilaalla.

Joidenkin raporttien koskevat alkuperästä yleislääketieteen väittävät, että jo 1800-luvulla, yleislääkärit jo olemassa vastaamaan talon vaatii terveydellisistä syistä, suorittaa leikkauksia, ja jopa toimittaa vastasyntyneet. Ei ihme otsikko yleislääkärin (GP) on antanut heille; se on, koska he käytännössä monilla lääketieteen aloilla.

Tuolloin asti 1970, yleislääkärit olivat samat kuin perheen harjoittajia, koska ei ollut vielä mitään erillistä erikoisuus perhe lääke. Joten niillä on vähemmän koulutusvaatimusten suhteen vuosina verrattuna muihin enemmän hyvämaineinen erikoisuuksia. Suoritettuaan lääketieteen tutkinto, voi välittömästi jatkaa ottamaan harjoittelun yhden vuoden ja alkaa harjoittaa lääkärin ammattia GP jälkeen.Tuolloin monet oli antanut vähemmän ammattilainen huomioon yleislääkäreiden kuin erikoistuneita lääkäreitä. Niin siellä oli siirtyä tehdä erikoisuus erityisen yleislääkäreitä. Vasta vuonna 1969, jos erikoisuus perhe käytännössä oli luotu lähinnä yleislääkäreitä. Siitä hetkestä lähtien, oli jatkoa puomi määrän perheen harjoittajia. Vuoden alkupuolella 1980, perhe käytäntö tuli kolmanneksi suurin lääketieteellinen erikoistuminen Yhdysvalloissa Vasta vuonna 2004, jolloin otsikko perheen lääkärin vaihdettiin perhelääkäri.

Tänään, jotta yhdestä tulla perheen harjoittaja Yhdysvalloissa, yksi on loppuun perus undergrad aste ja edetä ottaen MD- (lääketieteen tohtori) asteen tai D. O. (Tohtori Osteopathic Medicine). Sen jälkeen tulossa M. D. tai D. O., kohdalla pitäisi täydentää toinen kolmen tai neljän vuoden residenssissä perhe lääke, jotta häntä voidaan hallituksen sertifioitu perheen lääkäri. Perhe lääkäri voi toimia yksin lääkäri, osa ryhmää M. D. 's, tai palvelevat alle isompi sairaala instituutio tavallisena työntekijä tai konsultti.

Yhteenveto:

1. Yleistä käytäntö on kenttä lääketieteessä, joka vaatii vähemmän kouluvuosien ja lääketieteellisen koulutuksen kuin perheen käytäntö.
2. Ne, jotka käytännössä yleinen käytäntö lääketieteen kutsutaan GPS- tai yleislääkärin kun taas ne, jotka käytännössä perhe käytäntö katsotaan perheen harjoittajat tai perheen lääkärit.
3. Family käytäntö on erikoisuus alalla lääketieteessä.