Ero vaiva ja tautienVaiva vs Disease

Vaiva ja sairaus ovat syynä vahinkoa ruumiille. Vaiva ja tauti voi muuttaa normaalia toimintaa, joka voi johtaa moniin ongelmiin kehon. Tavallinen ihminen, vaiva ja tauti on sama asia ja he tuskin löytää mitään eroa näiden kahden välillä.

Kun tarkastellaan näiden kahden käsitteen, sairaus ei ole niin vakava taas tauti on vakava tilanne. Suurin osa vaivoja voidaan hoitaa käyttämällä yksinkertaisia ​​lääkkeitä tai kodin korjaustoimenpiteitä. Toisaalta, sairautta ei voida hoitaa käyttämällä kotiin korjaustoimenpiteitä tai yksinkertaisella lääkitys.

Jos henkilö kärsii tahansa sairaus, ei ole tarpeen ottaa yhteys lääkäriin. Kuitenkin lääkäri 'neuvoja tarvitaan, kun yksi on sairaus. Kun ottaa tauti, ihmisellä tulisi olla noudattaa lääkärin' s suuntaan ja ottaa lääkkeitä kohti reseptiä.Tauti? on vain epänormaali, joka vaikuttaa organismi. Tauti voi johtua sisäisistä toimintahäiriö tai ulkoisista tekijöistä. Tauti on laajempi termi, jota käytetään kuvaamaan toimintahäiriö, kipu, sosiaalisia ongelmia ja ahdistusta. Tauti on myös vammaisia, infektiot, vammat, oireyhtymät ja häiriöt. Yksi voivat erilaistua sairauksia kahteen ryhmään '' tartuntatautien ja muiden kuin tartuntatautien. Lisäksi sairaudet voidaan luokitella psykologinen sairaudet, puutostauteja, perinnöllisten sairauksien ja patogeenisten sairaudet.

Kun tarkastellaan vaivoja, päänsärky, yskä, kylmä, nenän tukkoisuus, närästys, vatsakipu, ummetus ja allergiat voidaan kutsua vaivoja. Jotkut sairauksia ovat verenpainetauti, diabetes, syöpä, munuais- kysymyksiä ja maksaongelmia.
Verrattaessa vaivoja ja sairauksia, jälkimmäiset ovat vaarallisempia. On mahdollista riskiä elämän sairauksien, joissa sillä tällaiset riskit eivät ole siellä vaivoja.
Yhteenveto

Sairaus ei ole niin vakava taas tauti on vakava tilanne.

Verrattaessa vaivoja ja sairauksia, jälkimmäiset ovat vaarallisempia.

On mahdollista riskiä elämän sairauksien, joissa sillä tällaiset riskit eivät ole siellä vaivoja.

Suurin osa vaivoja voidaan hoitaa käyttämällä yksinkertaisia ​​lääkkeitä tai kodin korjaustoimenpiteitä. Toisaalta, sairautta ei voida hoitaa käyttämällä kotiin korjaustoimenpiteitä tai yksinkertainen lääkitys.

Jos henkilö kärsii tahansa sairaus, ei ole tarpeen ottaa yhteys lääkäriin. Kuitenkin lääkäri 'neuvoja tarvitaan, kun yksi on sairaus.