Ero Anestesia ja analgesiaAnestesia vs? kivuntunnottomuus

Anestesia on määritelty, että tuote, jossa se poistaisi kehosta että tunne tai tunne. ? Kivunlievitystä että lääkitys, joka lievittää tai helpottaa kipua että eh henkilö kärsii jo. ? Paras esimerkki erottaa kaksi on päänsärky, analgeettinen tarjotaan niille henkilöille käsitellä kipua. ? Samaan aikaan, kirurgiset toimenpiteet ovat kenttiä, joissa anestesian käytetään yleensä. ? Kun se tulee voimaan, kivunlievitystä ei yleensä poistaa kehosta, että tunne ja tunteet fyysisen tietoisuuden. ? Se toimii vain kehossa taistella mekanismeja, jotka luovat kipua. ? Näitä ovat tulehduksia ja haavoja. ? Toisaalta, anestesian olisi yleensä haittaa koko kehon, erityisesti, jos potilas on antanut tämän yhteensä yleisanestesiaa.

Analgeettinen lääkkeet toimivat syrjäisillä ja keskushermostossa ihmiskehon. ? Esimerkkejä tällaisista lääkkeistä, joiden katsotaan olevan kipulääke ovat parasetamoli, tulehduskipulääkkeet, salisylaatit, ja morfiini ja oopiumi. ? Tärkeimmät luokat lääkeaineista ovat paraseta- molin, COX 2 estäjät, opiaatit, flupirtiini, ja toiset. ? Anestesia puolestaan ​​on vain kolme suurta luokitukset ja tämä on paikallispuudutuksessa, alueellisia anestesian ja yleisanestesiaa. ? Kukin ryhmä anestesia keskittyy lähinnä poistamalla tunne ja tunne yhdestä ruumiinosan tai ehkä koko ihmiskeho, riippuen leikkauksen laajuudesta.

On olemassa myös erilaisia ​​tapoja nielemään anestesia ihmiskehoon. ? Sinulla on valintoja lääkekaasujen injektioneulaa ja lääketieteen hengitys höyryt. ? Samaan aikaan kipulääke tulee lähinnä muodossa pillereitä, jotka voidaan ottaa suun kautta, vaikka äärimmäisissä tapauksissa kipu potilaan ruiskutetaan lääkitys. ? Anestesia vain pistää tai ottanut laillistettu lääkäri, kun kivunlievitystä voidaan yksinkertaisesti niellä otetaan pilleri.Vaikutukset lääkitys, joka on otettu myös poikkeavat toisistaan. ? Anestesia on lääkitys, joka voi tarkoittaa poistamista tunne tai tunteiden tietyllä kehon osaa. ? Tämä olisi tietysti riippuvat anestesian, joka on sovellettu. ? Jos käytät kipulääke, niin todennäköisesti koko kehon tuntevat lääkityksen vaikutukset. ? Näin ollen, jos haluat eroon kipua pään, se voi myös poistaa kipua tuntuu jaloissa tai muita ruumiinosia. ? Kannalta saanti, kipulääke otetaan yleensä anestesian jälkeen on nautittu ja jo poistettu ruumiista. ? Tämä esiintyy yleensä otteeseen suurten leikkausten ja keho tuntisi kipua haavan jälkeen anestesian vaikutuksen loputtua.

Yhteenveto

1. Anestesia on poistaa tunne kehosta samalla kivunlievitys tyypillisesti poistaa tai vähentää kipua.
2. Anestesia toimii useimmissa ihmiskehon järjestelmiin, kun taas analgesia toimii perifeerisen ja keskushermoston.
3. Analgesiaa tehdä vasta, kun vaikutuksia anestesian ovat kuluneet pois.