Ero Xanax ja Xanax XRXanax vs Xanax XR

Ahdistus on väistämätöntä. Ihmiset ympäri maailmaa kokevat, koska se on hyvin yleinen. Eri tekijät laukaista ahdistusta kuten tapahtumia, kuten tulevia kilpailuja, board tentit, licensure tentit, häitä, ja paljon muuta. Hyvä juttu, voimakas lääkitys tulla apuun auttaa ihmisiä, joilla on hyvin pitkä ahdistuneisuus, josta tulee niin epänormaalia.

On olemassa eri ahdistusta, ja päällimmäinen kutsutaan paniikkikohtaus, jossa henkilö tuntee tuhon ja jotain on vialla. Vuonna paniikkikohtauksia, henkilö kokee kohonnut pelkoa ja paniikkia. Elintoiminnot kyseisen henkilön myös koholla kuten pulssi, verenpaine, tai jopa että henkilö 'sykkeen. In paniikkikohtauksia ja alempia muotoja ahdistusta, Xanax yleensä lääkärit. Myös Xanax XR. Pyrkikäämme erottamaan sekä lääkkeiden ja katso, mitä niiden erot ovat.

Xanax on lyhytvaikutteinen lääke. Xanax XR tai Xanax Extended Release on pitkävaikutteinen lääke. Xanax on ottanut ihmiset paniikkikohtaus 4-6 tunnin välein. Että 's noin neljä kertaa päivässä. Kuitenkin Xanax XR on edullisempi, koska se voidaan ottaa vain kerran päivässä ja kestää 24 tuntia. Xanax otetaan koko päivän, koska se' s lyhytvaikutteinen. Xanax XR otetaan kerran joka aamu. Siten lääke tulee voimaan koko päivän, ja yksi ei tarvitse huolehtia aliannostusta tai yliannostus.

Xanax ja Xanax XR ei pitäisi ottanut allergikoille erityisesti bentsodiatsepiinit. Jos yksi on myös raskaana, hänen pitäisi kysyä hänen lääkäri siitä ennen sitä. Lopuksi niille, jotka on aikaisemmin ollut glaukooma, ja niille, jotka ottavat anti-sieni lääkkeitä, ne pitäisi kertoa heidän lääkärit noin niiden oireita.Xanax on saatavana 0,25 mg, 0,5 mg, 1 mg, ja 2 mg: n tabletit kun Xanax XR on saatavilla 0,5 mg, 1 mg, 2 mg ja 3 mg: n tabletit, jotka on kaikki kulutettu kerran ja työtä 24 tuntia.

Xanax XR on hieman kalliimpi kuin Xanax. 30-tabletti pullo 2 mg tablettia Xanax maksaa $ 130 USD, kun taas 30-tabletin pullo 2 mg Xanax XR maksaa $ 161 USD. Molemmat lääkkeet aiheuttaa lievää uneliaisuutta, mutta pitäisi silti välttää raskaiden koneiden ajo, jne. Kuten turvallisuus saattaa vaarantua, kun näitä lääkkeitä.

Yhteenveto:

1. Xanax on lyhytvaikutteinen lääke. Xanax XR tai Xanax Extended Release on pitkävaikutteinen lääke.
2. Xanax on toteuttanut useita kertoja päivässä, kun Xanax XR otetaan vain kerran päivässä.