Ero Adderall ja Adderall XRAdderall vs Adderall XR

Ylivilkkaushäiriö (ADHD) pidetään yhtenä yleisimmistä lapsuusiän häiriöt, jotka vaikuttavat käyttäytymiseen ja pitoisuuden, joka aiheutuu ongelmia toiminnassa aivoissa. Tämä ehto sanotaan kestää jopa nuoruusiässä ja jopa aikuisuuteen jos ei asianmukaisesti. Useimmissa tilanteissa, vanhemmilla on vaikeuksia päätellä, onko heidän lapsensa toimivat normaalisti iän, tai jos on jo jotain vikaa. Lisäksi jotkut vanhemmat voivat myös olla riittämätön tiedon ja tietämyksen ADHD siten huonon saattaa esiintyä.

Mutta nykyään monet julkaistu löydöksiä ADHD käytettävissä. Myös oireita että jokainen vanhempi on tunnettava, jotta voidaan määrittää, onko lapsesi toimii normaalisti. Yleensä lapset havaitaan perustuvat niiden painopiste ja huomiota, käyttäytyminen, ja päivittäistä toimintaa. Tämä johtuu siitä, ADHD-lapsen voi olla vaikea ylläpitää keskittämisen, ja huomio, pysty enää hallita omaa käyttäytymistä, ja jopa näyttää hyperaktiivinen todetaan, kun teet asioita. Lisäksi on olemassa myös monia muita vihjeitä, että vanhemmat tarkkana, etenkin jos he ovat epäillään, että siellä on jotain vikaa lapsen kanssa. Mutta silti, lääkäreiden tai lapsi psykiatrit ovat ainoita hyväksyttyjä diagnosoida tällaisia ​​edellytyksiä, ja myös, määrätty psykostimulantit.

Psykostimulantit ovat luokan huume, joka kohdistuu nimenomaan välittäjäaine tai impulssi lähetykset aivoissa. Nämä lääkkeet lisäävät henkistä toimintaa ja parantaa aivojen toimintaa. Lisäksi nämä lääkkeet parantavat aivojen toimintaa ja lisätä ampumisen impulssien, mikä parantaa toiminnan hermostoon. Lisäksi näitä lääkkeitä annetaan ADHD, koska niillä on suuri vaikutus lapsen 's aivojen toimintaa ja aktiivisuutta. Niistä lääkitys määrätty ADHD, Adderall ja Adderall XR ovat osoittautuneet sekä tehokas, vaikka niillä saattaa olla eroja.

Adderall on nautintoaine, joka on todettu myös parantamaan ja keskittymistä, ylläpitää valveillaolon, ja parantaa yleistä aivojen toimintaa. Lisäksi sanotaan ohjaamaan käyttäytymistä ja auttaa lasta kanavan aktiivisuutta. Tässä muunnelmassa lääkitys pidetään lyhytvaikutteinen lääkitys. Sitä annetaan varhain aamulla ja jossa seuraava annos olisi noin 5-6 tuntia myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että sen terapeuttinen vaikutus kestää vain noin 5-6 tuntia.

Adderall XR osoittaa laajennetun vapautumisen. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä lääkitys on pidempi terapeuttinen vaikutus ja ne voidaan ottaa vain kerran päivässä. Se on edelleen samanlainen vaikutus kuin tavallinen Adderall, mutta mikä tekee siitä paremman on, että vaikutus kestää kauemmin. Lapset, jotka saavat tällaisia ​​lääkkeitä voivat keskittyä ja keskittyä enemmän, ja myös tuottavasti koko päivän.

Voit kysyä lääkäriltä tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.Yhteenveto:

1.

ADHD on sairaus, joka vaikuttaa lapsen 's keskittyminen, keskittyminen, käyttäytyminen, ja toiminta.
2.

Adderall on lyhytvaikutteinen lääke, joka kestää yleensä noin 5-6 tuntia.
3.