Ero Advil ja MotrinAdvil vs motrin

Over-the-counter lääkkeet ovat hyvin suosittuja jo vuosia. Nämä ovat lääkkeitä, jotka ovat laillisesti hyväksytty myydään yleisölle ilman lääkärin 's reseptiä. Lisäksi nämä ovat erilaiset luokat lääkkeitä, joilla pyritään torjumaan yhteisiä vaivoja ja valituksia. He eivät tarvitse reseptiä, koska ne ovat pohjimmiltaan pidetään turvallisena käytä mahdollisimman vähän ohjausta ja eivät aiheuta kovin vakavia sivuvaikutuksia tai komplikaatioita, jos ne ovat käytössä. aivan kuten kaikki huumeet, nämä eivät koskaan turvallisia otettava säännöllisesti pitkän ajanjakson ajan.

Yleisimmät keskuudessa over-the-counter lääkkeitä ovat antipyreetit ja tulehduskipulääkkeiden tai yhdessä kutsutaan, tulehduskipulääkkeet (Non-steriodal tulehduskipulääkkeet). Näitä lääkkeitä myydään ilman reseptiä, koska ne kohdistuvat yleisimmistä valituksia minkään yksittäisen jotka ovat kipu ja kuume.

NSAID toimimaan impulsseja, jotka aiheuttavat prostaglandiinin vapautumista. Ajattele sitä tällä tavalla, kun tunnemme kipua, hermoja vaikuttaa lähettää viestejä tai impulsseja aivomme ja sitten aivot lähettää takaisin signaaleja muodossa välittäjäaineiden. Prostaglandiinit vapautuu automaattisesti osana kipua vastausta. Nämä prostaglandiinit tekee meistä hyvin tietoisia kipua, joka tunnemme. Ottamalla NSAID, kemikaalit huumeiden lopettaa välittäjäaineiden aktivoituminen ja estävät meitä tunne kipua. Jotkut lääkkeet myös vähentää turvotusta ylimääräisenä vaikutus. Mutta toinen vaikutus halutuimmista on sen kuumetta alentava ominaisuus, joka voi auttaa alentamaan kehon lämpötila ihanteellinen tasolle.

On olemassa monia erilaisia ​​NSAID ulkona. Jotkut heistä ovat samanlaisia ​​ominaisuuksia, kun taas toiset on erilaisia ​​vaikutuksia. Niistä Advil ja Motrin voi olla hienoisia eroja.

Vaikka sekä Advil ja motrin ovat tuotenimiä Ibuprofeeni, joka on yhteinen NSAID, ne sisältävät joitakin eroja koskien niiden terapeuttisia vaikutuksia elimistöön. Kuitenkin, sinun on otettava huomioon, että nämä lääkkeet ovat melko samanlaiset sekä terapeuttinen vaikutus ja niiden luonteesta.

Advil pidetään ensimmäisenä joukossa kaksi tuotemerkkejä Ibuprofeeni on kehitettävä. Tämän, se tarvitsee pidemmän aikaa tuottaa terapeuttisen vaikutuksen. Aika yleensä vaihtelee riippuen henkilön ryhtyy huumetta, mikä ei ole vahvistettu valikoima sen terapeuttista vaikutusta. Vaikka ne ovat molemmat samaa, Advil on todettu alentaa kuumetta hieman nopeammin, vaikka tietoja tarvitaan vielä tarkistaa tämän väitteen.

Motrin on uudempi merkki Ibuprofeeni mutta sillä on sama toiminta kuin advil. Tärkein ero voi hyvinkin olla aika kuluu tuottamaan terapeuttinen vaikutus, koska motrin toimii nopeammin.Voit neuvotella lääkärin tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. NSAID ovat käsikauppalääkkeet, jotka lievittää kipua ja säädellä kehon lämpötilaa.

2. Advil kehitettiin ensin, kestää kauemmin aiheuttaa vaikutuksen, ja vähentää kuumetta nopeammin.