Ero röyhtäily ja FlatusRöyhtäily vs Flatus

Röyhtäily ja flatus, tai ilmavaivat, ovat molemmat kaasut pois kehosta. Röyhtäily on yhteinen ääni vapautetaan suusta, koska kaasun mukana mahassa ja ruokatorven. Tämä tapahtuu yleensä aterian jälkeen kun mahalaukun onkalo on täynnä ruokaa ja katkelma ruokatorven kautta vatsa on levossa. Ilmavaivat, toisaalta, on vapautuminen tulevat kaasut distaaliosuudesta suolistossa. Se karkottaa joko tahallisesti tai vahingossa.

Röyhtäily tapahtuu, koska aerophagia. Aerophagia on ilman sisääntulon yläpuolella tarvittava määrä. Ihmiset yleensä ajautua enemmän ilmaa nukkuessaan suullaan auki, puhuminen syödessään, purukumi, puhuu suunsa oli kuiva, tupakointi ja vastaavat. Yksilöt kokevat närästys, nenän tukkoisuus, ja ne, joilla liiallinen ahdistuneisuus ovat myös kokeneet röyhtäily useammin sekä kärsivät vatsan vaiva vuoksi lisätyn ilmavaivat. Tutkimukset osoittavat, että ongelmat peristaltiikkaa aiheuttaa väärä sekoittumisen nesteitä, kiintoaineita ja kaasuja, ja kaasut paeta näiden osien kehon aiheuttaa flatus. Suurempi kaasut muodostuvat ruoansulatus joitakin elintarvikkeita. Käyminen eläimistä peräisin olevan maidon, hiilihydraatteja, ja jotkut kasvikuituja löydetty vehnä, maissi, peruna, kaura, pavut ja sokeri hedelmät voivat edistää enemmän kaasun tuotanto.

Röyhtäily ja ilmavaivat tapahtua normaalisti. Molemmat harvoin osoittavat poikkeavuuksia. Röyhtäily seuraa närästys, oksentelu, nielemisvaikeuksia, ja painonlasku on ilmoitettava terveydenhuollon henkilöstölle havaitsemaan ongelmia vatsaan tai ruokatorven. Liiallinen karkottaminen flatus liittyvä ripuli tapahtuu, koska on laktoosi-intoleranssi. Flatus kanssa jatkuvasti nestettä tai pehmeä uloste voidaan tarkastaa lääkärin sulkea pois liittyviä ongelmia gluteenia absorption tai keliakia kunnossa.

Useita henkilöitä kokevat liiallinen ilmavaivat ja röyhtäily kärsivät sairauksien ruoansulatuskanavan. Näitä voi olla tai ei liittyä ripulia ja muita erityisiä oireita. Näiden sairauksien hoitoja ovat keskittyneet lievittämiseksi tai vähentämiseksi intensiteetti tai oireiden esiintymistä.

Estäminen liiallinen röyhtäily ja ilmavaivat on helppoa. Kuten edellä mainittiin, röyhtäily ja ilmavaivat on aiheuttanut liiallinen saanti ilman tai kaasujen. Siten estetään poikkeamista, älä puhu syödessään, välttää purukumi, estää liiallinen ilmanottoaukko juomalla olki ja välttää hiilihappoa sisältävät juomat, koska ne ovat kaasua muodostavat sekä välttää tupakointia. Yksilöiden aerophagia on opetettava sen estämiseksi ja varoitti vaikutuksia niin, että se estää oireiden ilmaantuessa. Käyttäytymistä kohti ravinnontarpeestaan ​​on muutettava sekä enemmän ruokavalion rajoituksia on noudatettava estää liiallinen röyhtäily ja ilmavaivat. Jotta jäljittää, mitkä elintarvikkeet aiheuttavat liiallista röyhtäily ja ilmavaivat, asteittainen poistaminen tiettyjen elintarvikkeiden ruokavaliosta on tehtävä. Tarkemmin, yksilön täytyy alkaa maidoton ruokavalio. Lisäksi, jotta kaasua muodostavat elintarvikkeet kuten kukkakaali, kaali, munat, parsakaali, mustia papuja, ja vastaavat. Kun yksilö on vaikeuksia ruokavalion muutos, on suositeltavaa hänelle / häntä kuulla terveydenhuollon tarjoaja auttaa häntä / häntä suunnitelma hänen / hänen ruokavaliota.

On vielä ole tiedossa tehokasta lääkkeitä, jotka voivat alentaa tuotannon liiallinen röyhtäily ja ilmavaivat. Siten estetään tapahtumien on edelleen paras tapa estää oireita. Oireet liittyvät laktoosi-intoleranssi voidaan estää ottamalla täydentää laktoosi ennen aterioilla joiden maitopitoisuus.Yhteenveto:

1. röyhtäily on yhteinen ääni vapautetaan suusta johtuen kaasun suljettu mahassa ja ruokatorvi, joka yleensä tapahtuu, kun yksilö on täynnä ja läpi ruokatorven ja mahalaukun on rento.

2. ilmavaivat, toisaalta, on vapautuminen tulevat kaasut distaaliosuudesta suolistossa. Se karkottaa joko tahallisesti tai vahingossa.

3. röyhtäily ja ilmavaivat tapahtua, koska aerophagia. Aerophagia tapahtuu, kun purukumi, tupakointi, puhuminen syödessään jne

4. röyhtäily ja ilmavaivat tapahtua normaalisti. Molemmat harvoin osoittavat poikkeavuuksia. Röyhtäily seuraa närästys, oksentelu, nielemisvaikeuksia, ja painonlasku on ilmoitettava terveydenhuollon henkilöstölle havaitsemaan ongelmia vatsaan tai ruokatorven. Liiallinen karkottaminen flatus liittyvä ripuli tapahtuu, koska on laktoosi-intoleranssi. Flatus kanssa jatkuvasti nestettä tai pehmeä uloste voidaan tarkastaa lääkärin sulkea pois liittyviä ongelmia gluteenia imeytymistä.