Ero kokaiinia ja heroiiniaKokaiini vs. Heroiini

Paljon on kiista aineet, jotka aiheuttavat riippuvuutta. Marihuana, crack, kokaiini ja heroiini ovat kaikki olleet tarkastelun kohteena näinä päivinä. Kuitenkin, kokaiinin ja heroiinin voidaan pitää kaksi eniten riippuvuutta aiheuttavien aineiden ympärille.

Kokaiini on tiedetty olevan enemmän riippuvuutta aiheuttava aine verrattuna muihin lääkkeisiin, esimerkiksi heroiini. Se voi tappaa käyttäjää sydäntoksisuutta, tietyn kuolleisuutta sydämen. Tuottamalla progressiivinen rytmihäiriöitä, kokaiini voi aiheuttaa henkilön välitöntä kuolemaa. Heroiini 'terveyden vaikutus on syvempi hengityselimiä. Se aiheuttaa hengityslamaa, ja voit päätyä tunne tukehtui. Hyvä asia on heroiini läsnäolo vastalääkettä sen myrkyllisyyden' 'naloksonia. Kun kyseessä on kokaiinia, siellä 's vieläkään ole voimakas vastalääkettä saatavilla, valitettavasti.

Kokaiini näyttää enemmän kiteistä. Se jopa kimmeltää hieman, kun se altistetaan valolle. Mitä heroiinin, tämä aine on hieman chunkier. Vaikka sekä heroiini ja kokaiini voi olla jauheena, heroiini eroaa koska se ei näytä crystal näköisiä. Sen rakenne on samanlainen kuin säännöllisen maitojauhe. Lisäksi heroiini 's väri on yleensä valkoinen, mutta jotkut muodot voivat esiintyä ruskehtava.

Maun, näiden kahden aineen eroavat toisistaan. Kokaiini on yleensä pakattu erikoinen maku, joka voi turruttaa kielen, kun taas heroiinia on hieman katkera, ja doesnt 't aiheuttaa puuduttavaa vaikutusta.

Alkuperä heroiinia on peräisin unikko kasvit, levitä koko monissa Aasian ja Euroopan alueilla. Ne luokitellaan opiaatit, tai alentavat aineet (rauhoittava). Koska tällaista, se on myös terapeuttisesti käytetään hallintaan vaikean kivun keskuudessa sairaalapotilaiden. Vastoin kokaiinia, tämä aine on usein pidetty 'masentava'. Saatuaan laukaus heroiinia, te 'll tuntuu rennompaa, ja siirrä hieman normaalia hitaampaa.

Kuten sooda Koksi, koka kasvi on myös mistä kokaiinin valjastetaan. Nämä kasvit ovat yleensä viljellään Etelä-Amerikassa. Se on edistää aine, joka antaa samanlaisen vaikutuksen kuin kahvia. Nieltynä, yksi yleensä tuntevat riemuissaan, euforinen, ja liian onnellinen. Siksi se kutsutaan kuin 'ylempi'.

Yhteenvetona, kokaiinin ja heroiinin eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:1. Kokaiini 's kuolemantapaus on enemmän sydäntoksisuutta, kun taas heroiinin voi aiheuttaa hengityslamaa.

2. Kokaiini ei ole vastalääkettä, verrattuna heroiiniin, joka ei.

3. Kokaiini on enemmän kiteistä jauhetta verrattuna heroiinin jauhetta.

4. Heroiini maistuu karvas, eikä tunnoton kielen, toisin kuin kokaiinin.

5. Kokaiini on peräisin kokan kasvi, kun taas heroiinia on peräisin unikko kukka kasvit.