Ero Xanax ja Loratsepaami



Xanax vs Loratsepaami

Määrä ihmisiä, jotka kärsivät paniikkikohtaukset ja ahdistus on huolestuttavasti kasvanut viimeisten kymmenen vuoden aikana. Nopea vauhti elämä on alttiiksi ihmisten stressiä ja liiallinen huolissaan heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Onneksi on olemassa paljon lääkkeitä muotoiltu oireiden hoitoon paniikkikohtaukset ja ahdistus, joista kaksi on Xanax ja Loratsepaami.

Xanax on kauppanimi lääkkeen Alprazolam, huumeiden bentsodiatsepiini luokan, jota käytetään hoitoon kohtalainen tai vaikea ahdistuneisuushäiriöt, paniikkikohtaukset, ja masennus. Se on ahdistusta lievittävä, rauhoittava, antikonvulsiivinen, muistinmenetystä, ja lihasrelaksantti ominaisuuksia.

Se julkaistiin ensimmäisen Pfizer vuonna 1969 käsitellä paniikkihäiriö, joka tiedettiin olevan harvinaisia. Julkaisunsa jälkeen, se tuli hyvin suosittu. Se osoittautui erittäin tehokas paniikkihäiriön hoidossa, mutta pitkällä aikavälillä, todettiin olevan lyhytvaikutteinen lääke, joka tarjotaan nopeasti helpotusta mutta tuli tehoton muutaman viikon 'käyttöä. Jos käytetään pitkään, se voi aiheuttaa riippuvuutta . Kun luopuu käyttö, potilaat Usein kokenut peruuttaminen ja rebound oireita kuten ahdistuneisuutta, vatsakipu, oksentelu, lihaskrampit, hikoilu, vapina, ja itsemurha-ajatuksia.

Loratsepaami, toisaalta, jaetaan tuotenimillä Ativan ja Temesta. Se on myös lääke bentsodiatsepiini luokka, joka myös on ahdistusta lievittävää, muistinmenetystä, rauhoittava, antikonvulsiivinen ja lihasrelaksantti ominaisuuksia. Se julkaistiin vuonna 1977 hoitoon ahdistuneisuus, unettomuus, kouristukset, ja rauhoittaa sairaalahoidossa ja aggressiivisia potilaita. Kuten muutkin bentsodiatsepiini lääkkeet, se on myös lyhytvaikutteinen, mutta on suurempi potentiaali riippuvuuden ja väärinkäytön.
Koska sen rauhoittava, hypnoottinen ja muistinmenetys ominaisuuksia, sitä käytetään usein rikollisiin tarkoituksiin. Loratsepaamia käyttää pitkään voi aiheuttaa, lääkeriippuvuuden, ja lievä kognitiivinen heikentyminen.

Toisin Xanax, jota voidaan käyttää jopa kahdeksaan viikkoon, loratsepaami voidaan käyttää jopa neljä viikkoa. Se sopii esilääkityksen, vaikka, jos annetaan ennen lääkkeen yleisanestesiaa. Vain pieni määrä anestesia on tällöin.



Vuonna hammashoitoon ja endoscopies, loratsepaami vähentää ahdistuneisuutta ja aiheuttaa muistinmenetystä varten menettelyjä. Se on myös hyvä ensisijaisena hoitona epilepsiakohtaukset ja kouristukset. Sitä käytetään myös hoitoon huimaus, huimaus, ja kemoterapiaa.

Sekä Xanax ja Loratsepaami voi aiheuttaa seuraavia reaktioita:

Paradoksaalisia reaktioita, kuten aggressio ja raivoa, levottomuus ja levottomuus, nykimistä ja vapinaa.
Itsetuhoisia taipumuksia. Bentsodiatsepiinin huumeet voivat paljastaa itsetuhoinen käyttäytyminen potilaiden jos ei anneta kanssa depressiolääkkeen.
Amnesia joka voidaan välttää, jos annoksena, joka ei saa ylittää 2 mg.

Yhteenveto:

1. Xanax on bentsodiatsepiini huume vapautuu vuonna 1969 käsitellä paniikkihäiriö ja ahdistunut, kun Loratsepaami on myös bentsodiatsepiini huume vapautuu vuonna 1977 hoitoon ahdistuneisuus, unettomuus, kouristukset, ja rauhoittaa aggressiivinen potilaille.
2. Molemmat ovat lyhytvaikutteinen lääkkeitä ja voi aiheuttaa huumeriippuvuuden jos otetaan pitkään. Xanax voidaan ottaa jopa kahdeksan viikon ajaksi ja loratsepaami voidaan ottaa jopa neljä viikkoa vain.