Ero Steroidit ja AntibiootitSteroidit vs Antibiootit

Antibiootit ja steroidit ovat erittäin tärkeitä lääkkeitä monissa kliinisissä sairauksia. Antibiootit ovat aineita tai yhdisteitä, jotka päättyvät bakteerien kasvua tai bakteerit itse. Niitä käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon mikro-organismien, kuten sienten ja alkueläimet. Steroidit ovat rasvaliukoisia orgaanisia yhdisteitä, jotka käytännössä matkivat lisämunuaisten, joka on elin, 's tehokkain säätelijänä yleistä aineenvaihduntaa. Se on erittäin tehokas hoidettaessa tulehdus- ja allergisten sairauksien. On todellakin toimintoja, jotka steroidit voivat tehdä, että antibiootit Aren 't kykenevät ja päinvastoin. Ja tämä johtuu erilaisia ​​eroja rakenne, ominaisuudet ja niiden fysiologiset lähestymistapa kehon.

Steroidit voidaan luokitella sukupuolen, kortikosteroidit ja anaboliset steroidit. Kaikki kolme käytetään apuvälineiden erilaisissa sairauksia tai toimintahäiriö. Sukupuolihormonien, testosteronit esimerkiksi ovat laajalti otetaan töihin lisääntymis- sääntelyn kuten ehkäisyä ja korjaamista hormonaalinen epätasapaino. Anaboliset steroidit, suosituin tyyppi, tukea lihasten ja luuston synteesi ja lisätä voimaa. Lopuksi kortikosteroidit säädellä aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän toimintaa, veren tilavuuden ja munuaiserityksen elektrolyyttejä. Useimmat lääketieteen steroidit kuuluvat viimeisessä luokassa. Ne on tarkoitettu sairauksien, joissa tulehdusta elimistössä kuten astma, niveltulehdus, ekseema, ja jopa syöpä kuten leukemia. Steroidit tukahduttaa elimistön 'kykyä osoittaa normaali reaktio ulkomaisten ärsykkeille, jolloin elin mahdollisuuden parantua itse. Lisäksi on erittäin suositeltavaa soveltaa steroidien suoraan alueelle, joka tarvitsee hoitoon, esimerkiksi hengitysteitse keuhkoihin varten vinkuminen kuten silmätipat silmätulehdus tai injektiona suoraan tulehtunut yhteisiä. Jotkut nautitaan pillerit tai ruiskutetaan lihasten tai suonet. Ne myös tulevat muotoja silmien tai nenän tippaa ja 'peräruiske' hoitoon suolen olosuhteissa. Lääketieteen asiantuntijat ovat halukkaita pitämään steroidi annokset hallinnassa. korkea saanti saattaa aiheuttaa pitkäaikaisia ​​haittoja. Jotkut näistä ovat silmän kaihi ja glaukooma, lihasheikkous, korkea verenpaine, painonnousu, esti kasvua lapsilla, harvennus luita, iho-ongelmia, kuten mustelmia, akne, ja mikä pahinta immuunijärjestelmän vajaatoiminta.

Antibiootit, toisaalta, ovat joko bakterisidinen tai bakteriostaattinen luonnossa. Bakterisidiset antibioottien kohdistaa bakteerin soluseinän, kalvo tai entsyymejä. Esimerkkejä ovat penisilliinin, kefalosporiinin, kinoloni, ja sulfonamidi. Bakteriostaattiset viittaa niihin, jotka suoraan tarkoituksena proteiinisynteesiä kuten tetrasykliiniä ja aminoglykosidin. Yhtenä huomata, molemmat välittömästi ja kohdistaa bakteerit. Tämän antibiootteja lempinimen 'magic luoteja' ja ne ovat osoittautuneet tehokkaiksi hoidettaessa mitä tahansa bakteeri-infektion. Päinvastoin, ne eivät kykene paranemista virus-, sieni- tai muun nonbacterial sairauksia, kuten flunssat. Vaikka ne ovat usein määrätty, väärinkäytön näiden lääkkeiden voi auttaa resistenttien bakteerien joka tulee varmasti vaikeampi tai mahdotonta torjua myöhemmin. On myös todennäköisesti kielteinen vaikutus immuunijärjestelmään. Esimerkiksi aikana bakteerien hyökkäys, joitakin hyviä bakteereja myös tapetaan. Yleisimpiä näistä hyviä tyyppejä vastaavat tuotannossa B-vitamiineja ja laktaasin, aids taistelemaan kasvaimia, alentaa korkeaa kolesterolia ja parantaa ruoansulatusta. Ilman näitä hyviä bakteereita, keho on alttiimpi muita taudinaiheuttajia, jotka voivat aiheuttaa immunologisia, neurologisia tai endokrinologista ongelmia. Tämä liikakasvu tällaisten patogeenien, kuten hiiva (kandidiaasi) on yhdistetty ruoka-aineallergiat, autoimmuunisairaudet, ja kemialliset herkkyydet mm.

Yhteenveto1) Antibiootit ja steroidit ovat lääkkeitä käytetään o hoidetaan erilaisia ​​sairauksia.

2) Antibiootit hoitoon bakteeritartunta suoraan kohdentamalla ja tappaa bakteereja. Steroidit parantua tulehdus- ja allergisten vaiva tukahduttamalla elin 'vastaus ulko ärsykkeisiin, ostaa se aika parantua itse.