Ero Tdap ja DTaPTdap vs DTaP

Immunizations ja rokotteet ovat tärkeitä yhdisteitä, jotka tuodaan kehomme. Se on erittäin tarpeellinen asia tehdä, kun lapsen on syntynyt se suojaa ihmisiin tappavia sairauksia syntyessään ja jolloin laajentaminen sekä ihmisten.

Yksi laajalti käytetty rokotteiden ympäri maailmaa ovat DtaP ja Tdap. 'DtaP' tarkoittaa 'difteria-, jäykkäkouristus- ja hinkuyskä' tai hinkuyskä. 'Tdap' Toisaalta, edustaa myös saman tyyppisiä sairauksia estetään. Kuitenkin, viimeksi mainittu on booster rokote.

DtaP on antaa lapsille, jotka ovat iässä seitsemän ja alapuolella estämään vakavien sairauksien, jotka on lueteltu. Tdap, toisaalta, on booster rokote. Koska vaikutus rokotteiden hellittää ajoissa, tehosteannos rokotetta tarvitaan vahvistamaan ja stimuloivat vasta taistella tällaisia ​​sairauksia. Booster rokotteita annetaan aikana nuorten vuotiaita 11 ja 12 ja vanhemmat aikuiset ikäryhmissä 19-64 vuotta vanha. Tdap rokotteet sisältävät vähemmän ja pienennetyn määrän pertussis ja difteria- rokotteita.

DtaP rokotteita voidaan antaa lapsille alkaa annos 2 kuukautta, sitten 4 kuukautta, seuraavan 6 kuukautta, seuraavan 15-18kuukausi, ja lopuksi annos on 4-6 vuotta vanhoja.Ennen näiden rokotteiden kehitettiin, paljon lapsia oli kuolevat komplikaatioita näitä sairauksia. Sillä difteria-, se on hengityselinten sairaus, joka aiheuttaa hengityksen ongelmia, sydämen vajaatoiminta, halvaus, ja valitettavasti kuolemaan. Se voidaan hankkia yskimistä tai aivastelua. Tetanus, toisaalta, tunnetaan myös lukita leuka. Se antaa pois myrkkyä, joka aiheuttaa hermosto halvaus, lukko leuka, ja sitten kuolemaan. Lopuksi pertussis on erittäin vakava ja vakava sairauden aiheuttaa kouristuksia mikä vaikeuttaa imeväisille hengittää. Se voi aiheuttaa aivovaurion, keuhkokuume, ja kuoleman, kun käsittelemätön.

Kiitos valtaa rokotteiden, lapset pystyivät menestyä ja elää pidempään. Sairauksien leviäminen on myös pysähtynyt seurauksena immunisaation.

Yhteenveto:

1. DtaP on rokote, kun Tdap on booster rokote.
2. DtaP annetaan ensimmäinen sitten Tdap annetaan aikana nuoren ja aikuisen iän.
3. DtaP annetaan jo 2 kuukautta korkeintaan 4-6 vuotta vanha, kun Tdap annetaan 11-12 vuotias ja sitten 19-64 vuotta vanha yhden annoksen vain.