Ero TENS ja IFCTENS vs. IFC

TENS tarkoittaa kirjaimellisesti TNS-hoito ja IFC on lyhenne Johdetut Current Therapy. Molemmat ovat lievittävä hoitoja, jotka hyödyntävät sähkövirtaa pitkäaikaiseen vaikeasti kivun ja leikkauksen jälkeisen ja post-traumaattinen jaksoja akuutin kivun. Molemmat menettelyt osoittautunut harmiton ja tehokkaita korvikkeita farmakologisen hoitoja hallita kipua. Samoin ne ovat minimaalisen sivuvaikutus potilaille ja ovat ei-riippuvuutta. Ne voivat aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia, joita ärsytystä iholla, jossa elektrodit on sijoitettu. Ne ovat molemmat kätevä käyttää ja helppo kuljettaa.

On kuitenkin olemassa ilmeinen eroja TENS ja IFC. IFC käyttää kahden napa-taajuus piiri ja neljän polaarinen taajuuspiiri hieman erilainen kierrosta sekunnissa, joka on sijoitettu sivuston, joka antaa sinulle tuloksena taajuudella, joka on myöntänyt, että tietyn taajuuden amplitudi. Sitten häiriön muodostetaan, jotka voivat estää kivun siirto viestien tasolla selkäydin. Stimulaatio inferential sähkö voi keskittyä leikkauspisteessä elektrodien kautta sijainti syvä kudosten. Toisaalta, TENS stimuloi sukupolven virta, joka virtaa läpi sen johtaa elektrodeja, jotka on sijoitettu tiettyihin paikkoihin henkilö 's ihoa. TENS sähköinen reaktioita aisteihin ja moottori hermosyiden johtuvat pienjänniteverkossa nykyinen. Se käyttää hilaohjausjännitettä teoria. teorian todetaan, että jos kipu viesti on jo kannustanut hermosyiden selkäytimen, sillä hetkellä portilla sulkee joka estää esiintyminen toisen kipua viestin.
Kun taas IFC, painopiste sen tehtävänä on estää kivun viestin ääreishermoston kuituja. TENS moduloi matalataajuista (125Hz) verrattuna IFC joka yleensä tuottaa osoitteessa 4000 Hz. IFC voi toimittaa sähkövirtaa paljon enemmän mukavuutta kuin TENS yksikkö.

On myös osoittautunut, että IFC pääsee syvemmällä ja tarjoaa elektroterapiaa useampiin kudosten kuin TENS. Tyypillisesti kipu on hyvin syvä alkuperä on vaikea päästä muiden hoitomuotojen muut kuin IFC. IFC stimuloi verenkiertoa, ja TENS voi stimuloida endorfiini tuotantoa. TENS voi käsitellä vain olosuhteissa alhaisen riskin osallistuminen kaltainen hoitoon selkäkipu. Se on vasta raskaana oleville naisille. IFC voidaan hallita turvotusta, kipua ja tulehdusta, jotka johtuvat trauma tai rappeuttavia muutoksia myötävaikutuksella pehmytkudoksiin. Se voi hoitaa sairauksia, kuten vyöruusu, hermosärky, ja niveltulehdus. Lisäksi tutkimukset väittävät, että IFC on rooli stimuloiva paranemista ja palauttaminen kudosten samalla TENS vain keskittyy kivun kontrolloimiseksi.

Molemmat menetelmät voidaan käyttää synnytyksen aikana kivun. Se on osoittautunut tehokkaaksi ja turvalliseksi. Potilaita, joilla on sydämentahdistin tulee myös varoittaa käyttää sitä. Sitä voidaan antaa hallitusti kunnossa huolellisella sovellus turvallisuuden varmistamiseksi potilaalle. Potilaita tulee myös arvioitava tahansa allergioita geelit, elektrodit ja teipeissä. Terveyden tiimin jäsen pitäisi laittaa elektrodien päälle dermatologisten vaurioita kuten ekseema ja ihottumaa.

Yhteenveto:

1. IFC käyttää stimulaation inferential sähköä, joka keskittyy risteyksessä vaiheessa elektrodien kun TENS stimuloi sukupolven virta, joka virtaa läpi sen johtaa elektrodeja, jotka on sijoitettu tiettyihin paikkoihin henkilön 'ihoa.

2. IFC keskittyy toiminto ensisijaisesti estää kivun viestin ääreishermoston kuituja. Toisaalta, TENS yksikkö 's sähköinen reaktiot ovat aistien ja moottorin hermosyiden.3. IFC yleensä toimittaa at 4000 Hz vs. TENS joka moduloi pienellä taajuudella 125Hz.

4. IFC voi toimittaa sähkövirtaa paljon mukavuutta kuin TENS yksikkö.

5. IFC pääsee syvemmällä ja tarjoaa elektroterapiaa useampiin kudosten kuin TENS.

6. IFC stimuloi verenkiertoa, ja TENS voi stimuloida endorfiini tuotantoa.

7. IFC voidaan hallita turvotusta, kipua ja tulehdusta, jotka johtuvat trauma tai rappeuttavia muutoksia myötävaikutuksella pehmytkudokset kun TENS voi käsitellä vain olosuhteissa alhaisen riski kuin hoitoon selkäkipuja. Se on vasta raskaana oleville naisille.