Ero Ruotsin hieronta ja Deep Tissue MassageRuotsalainen hieronta vs. Deep Tissue Massage

Ihmiset, jotka haluavat saada hierontaa sekoitetaan usein eri muotoja hierontaa. Vielä pahempaa, ne yleensä tunnistaa niitä samana, kun todellisuudessa useimmat hieronta muodot ovat ainutlaatuisia. Tämä on usein käy Ruotsin ja Deep Tissue hierontaa. Molemmat hieronta jotkut pitävät samana. Kuitenkin, sinun täytyy lukea tarkemmin niin te 'll tietää, että kaksi todella eivät ole samanlaisia ​​ollenkaan.

Käsitteellistetty takaisin vuonna 1812, Ruotsin hieronta sisältää viisi perusperiaatteet, joita ovat: Giving pitkä ja sileä aivohalvauksia; lempeä vaivaamisen lihaksia; soveltamalla terapeuttinen kitka; salakuuntelu (joka tunnetaan myös hakkerointi); ja tarjoamalla jatkuvaa tärinää. Näiden tekniikoiden varmistaa maksimaalisen liikkeeseen ja rentoutumista, joka kehittää joustavuuden yhden hierotaan. Ei ole ihme, miksi lauma seuraajia halusi oppia suositun hieronta taiteen Henri Ling (ruotsalainen fysiologi, joka kehitti tämän hieronta), tähän päivään saakka.

Lisäksi ruotsalainen hieronta käyttää drape kattaa joitakin kehon osien aikana varsinaisen istunnon. Tämä levittää siirretään sitten systemaattisesti koko hieronta. Kaiken kaikkiaan ruotsalainen hieronta on tarkoitus rentouttavaa, sillä se on rauhallinen ja rauhoittava muoto hieronta.

Toinen erittäin suosittu hieronta tyyppi, on syvä kudosten hieronta. Tämä kohdistuu kolme keskeistä lihasten alueilla, nimittäin: kaulan alueella, takana, ja myös kojelauta (sidekudosta). Hieronta kutsutaan tällä nimellä, koska se on todella tarkoitus tunkeutua syvemmälle taustalla lihakseen kerrokset. Hieronta on tarkoitus huolellisesti tasata kaikille niille kireät lihakset pinnan alla.Samoin monet periaatteet käytetään syvälle kudokseen hieronta ovat läsnä myös Ruotsin hieronta, mutta syvälle kudokseen hieronta on melko voimakkaammin luonnossa. Lisäksi tämä muoto hieronta keskittyy ongelmakohtia '' Tämä tarkoittaa, että se on kohdistettu jäykkä lihas alueita, jotka ovat liian korosti, mieluummin kuin työskentelevät pysyvästi takana ja kaulan alueille. Huolimatta siitä, kuinka luonnollisesti kovaa tämä hieronta voi olla, se ei satu niin paljon kuin mitä monet ihmiset ovat alkaneet uskoa.

Kaiken kaikkiaan:

1. ruotsalainen hieronta on pehmeämpi ja pehmeämpi hieronta verrattuna voimakkaampi ja voimakkaan syväkudoshierontaa.
2. ruotsalainen hieronta on parasta niille, jotka ovat hyvin herkkiä ihotyypeille, jotka kantavat ihottumat helposti, varsinkaan silloin, kun tehokas kitkaa ja hankausta levitetään.