Ero avo- että laitoshoidossa avo- vs laitoshoidon

Sairaala normaalisti jakaa potilaat kahteen ryhmään '' sairaala- ja avohoidossa. Koska sanat tarkoita, laitoshoito on yksi, joka on käsitelty samalla pysyä sisällä sairaalassa ja avohoidossa on yksi, joka on käsitelty, kun hän on pois sairaalasta.

Laitoshoito on potilas, joka on myöntänyt sairaalassa, kun taas avohoito on potilas, joka ei ole hyväksytty sairaalassa. Potilaat, jotka tarvitsevat tarkkaa seurantaa jossakin vaiheessa elpymistä on otettu sairaaloissa, mikä tarkoittaa, että nämä potilaat ovat inpatients. Ne, jotka eivät tarvitse tarkkaa seurantaa lähetetään takaisin kotiin, mikä tarkoittaa, että nämä potilaat ovat avohoidossa.

Kun kyseessä ovat potilaat, jotka menevät diagnostisia testejä ja oleskelu sairaalassa yli 24 tuntia, sitten ne pidetään inpatients. Jos potilaat jäädä alle 24 tuntia kun menee diagnostisia testejä, niitä pidetään avohoidossa. Suurimman osan ajasta potilaat ovat maahanpääsy inpatients jos on tarvetta varten useita testejä.

Avohoidon voi mennä kotiin tarkastuksen jälkeen ylös tai kuulemiseen ja nukkua yöllä kodeissaan. Päinvastoin, sairaala- yöksi sairaalassa vuodepaikkaa.

Kun potilas on hyväksytty potilaana, hän saa enemmän hoitoa ja on aina alle jatkuvaa valvoa, että lääkäri. Inpatient saa enemmän lääkäriin verrattuna avohoidossa. Enemmän hoitoa tarvitaan, jos tilanteet ovat monimutkaisia.Se voidaan myös nähdä, että se maksaa paljon olla laitoshoito kuin voisi joutua maksamaan ylimääräistä huolta siitä, että hän saa. Mutta jos avohoidon, hän vain maksaa siitä testejä ja neuvotteluja.

Kun puhutaan eroa sairaala- ja avohoidossa, on huomattava, että terveyden vakuutusyhtiöt maksavat vain vuodeosastoilla eikä avohoidossa.

Yhteenveto

1. laitoshoito on potilas, joka on otettu sairaalaan, kun taas avohoidossa on potilas, joka ei ole otettu sairaalaan.
2. Kun kyseessä on potilaat, jotka menevät diagnostisia testejä ja oleskelu sairaalassa yli 24 tuntia, niiden katsotaan olevan inpatients.
3. Jos potilaiden jäädä alle 24 tuntia kun menee diagnostisia testejä, niitä pidetään avohoidossa.