Ero OTC ja ReseptilääkkeetOTC vs Reseptilääkkeet

Over-the-counter ja reseptilääkkeitä ovat lääkkeitä käytetään joidenkin vaivoja, mutta ne ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​suhteessa niiden muotoilua, niiden kustannukset, kattavuutta vakuutukset jne

OTC, tai over-the-counter, lääkkeet ovat lääkkeitä, jotka on laadittu syistä, kuten päänsärkyä, ruoansulatushäiriöt, vilustuminen ja yskä, jne. FDA, Food and Drug Administration, pitävät vahvuus OTC kuin 'turvallinen ja tehokas. ' Ne voidaan ottaa ilman lääkärin kanssa, ja lujuus on sellainen, että se voidaan ottaa silloin, kun noudatetaan odottamatta mitään vaarallista reaktiota tai yliannostuksen. Kuitenkin reseptilääkkeiden ovat vahvempia ja enemmän aggressiivisia hoitoja. Ne on terapeuttista voimaa ja voi aiheuttaa monia vaarallisia ja hengenvaarallisia reaktioita, jos ei oteta mukaan reseptiä annettu. Reseptilääkkeet annetaan merkittäviä sairauksia, jotka tarvitsevat luotettavaa kuulemisen lääkärit kuten sydänsairaudet, syöpä, jne.

OTC pääsee helposti; he eivät tarvitse reseptiä lääkärin. Niitä voi ostaa mistä tahansa apteekki tai pistorasiaan ja voidaan antaa ystävälle tai perheenjäsenelle tarvittaessa. Ne eivät ole tietylle potilaalle taas reseptilääkkeiden on tarkoitettu tietylle potilaalle. Niitä lääkärin määräämä, ja vain lisensoitu apteekista on pätevä täyttämään järjestyksessä. Niitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.

Over-the-counter lääkkeiden yksinkertaisia ​​vaivoja ei yleensä liian kallista. Vain ne OTC ovat hieman kalliimpia, jotka olivat aikaisemmin reseptilääkkeitä. OTC ei myöskään ole patenttia tietyn yrityksen. Niiden kaavat eivät ole salaisia, ja monet yritykset voivat tehdä niistä samanaikaisesti. Kun taas reseptilääkkeiden ovat patentin yrityksen hallussa jo useita vuosia, ja yhtiö on vastuussa siitä sen kustannuksia. Ne ovat yleensä kalliita.Over-the-counter lääkkeitä ei yleensä kuulu minkään vakuutuksen, mikä tarkoittaa henkilöä ostavat sen on maksettava täysi markkinahinta huumeita. Reseptilääkkeet ovat kuitenkin lähes aina vakuutettuja, ja potilaan on maksettava vain osa kustannuksista tai pieni vähennyskelpoisia.

Yhteenveto:

1. OTC ei tarvitse lääkärin määräämä; ne voi ostaa kuka tahansa mistä tahansa apteekista. Reseptilääkkeitä lääkärin määräämä, ja tilaus voidaan täyttää vain lisensoitu apteekkiin.
2. OTC ovat yleensä halvempia kuin reseptilääkkeitä. Vain ne lääkkeet, jotka olivat kerran reseptilääkkeitä ja ovat nyt OTC ovat hieman kalliimpia.
3. muotoilu OTC katsotaan 'turvallinen ja tehokas' FDA; reseptilääkkeitä on terapeuttista voimaa ja voi aiheuttaa vakavia reaktioita.