Ero Ants ja termiittejäAnts vs termiittejä

Termiittejä ovat hyönteisiä, jotka tiedetään aiheuttavan vahinkoja, miljardeja dollareita ympäri maailmaa. Muurahaiset ovat myös hyönteisiä, mutta ne eivät tuo mitään vahinkoja ihmiskunnalle.

Termiitit rakentavat pesiä kohoava kohti taivasta taas muurahaiset rakentaa pesiä joko maan alle tai lehtiä.

Muurahaisia ​​ja termiittejä ovat hyvin pieniä hyönteisiä paljon eroa niiden kehon ominaisuuksia. Termiitit on laaja elinten ja lyhyet jalat verrattuna muurahaisia, jotka ovat pienet laitokset ja pitkät jalat. ? Toisin kuin muurahaiset, termiitit ei ole silmiä. Se on kautta antennin että termiitit tuntuu ympärillä.Nyt puhuu termiittejä, niillä on pehmeä runko, ilman kovaa tukiranka, joka näkyy muurahaisia. Termiitti työntekijät ja sotilaat ovat vaaleita tai valkoisia. Sotilaat ovat tummemmat päätä kuin työntekijät. Puhuttaessa kuninkaat ja kuningattaret, ne eroavat lajien välillä osalta väri ja koko. ? Kuitenkin yleensä, termiitti kuninkaat ja kuningattaret ovat suorat helmillä antennit, leveä vyötärö, kaksi siipi paria (samaa kokoa), kapea suonet siivet ja lyhyet jalat.

Verrattuna termiittejä, muurahaisia ​​ovat ketterämpi. Kun tarkastellaan Ant kuningas ja kuningatar, ne ovat elbowed antenneja, kaksi siipi sarjaa (takalokasuojat pienempi silloin etulokasuojissa), kapea vyötärö ja pitkät jalat.
Toinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden hyönteisten, on niiden ruokailutottumukset. Vaikka muurahaiset menemään avoimeen etsimään ruokaa, termiitit eivät halua mennä ulos etsimään ruokaa. ? Muurahaiset ovat tiedossa syödä mitään, joka tulee tiensä. Toisaalta, termiitit syövät vain puu- ja paperituotteet.

Yhteenveto:

Termiitit rakentavat pesiä kohoava kohti taivasta, kun taas muurahaiset rakentaa pesiä joko maan alle tai lehtiä.

Termiitit on laaja elinten ja lyhyet jalat verrattuna muurahaisia, jotka ovat pienet laitokset ja pitkät jalat.

Toisin kuin muurahaiset, termiitit ei ole silmiä.

Termiitit ovat pehmeitä elimiä, ilman kovaa tukiranka, joka näkyy muurahaisia.

Termiitti kuninkaat ja kuningattaret ovat suorat helmillä antennit, leveä vyötärö, kaksi siipi paria (samaa kokoa), kapea suonet siivet ja lyhyet jalat. ? Kun tarkastellaan Ant kuningas ja kuningatar, ne ovat elbowed antenneja, kaksi siipi sarjaa (takalokasuojat pienempi silloin etulokasuojissa), kapea vyötärö ja pitkät jalat.