Ero Englanti Labs ja amerikkalainen LabsEnglanti Labs vs American Labs

Koirat ovat yksi rakastettava lemmikki, että henkilö voisi koskaan olla. Ihmiset voivat olla hyötyä näistä kulmahampaat koska ne voivat auttaa ihmisiä eri tavoin. Se voisi olla huoltajan kotona, koska se on hyvin erityisesti sen alueelle. Mutta mikä tärkeintä, se on yksi kaikkein uskollisia lemmikkejä, jotka ihminen voisi koskaan olla.

Mutta varmasti on näitä koiria, jotka eivät ole niin uskollisia yhtä hyvin ja etsiä nuhjuinen joillekin ihmisille. Lisäksi monet ihmiset olisivat itse mieluummin koiria, jotka voivat olla hyvin koreileva kannalta sen ulkonäköä. Lisätty että koira harrastajat olisivat itse mieluummin näyttää koiria tai älykkäitä koiria. Näillä ominaisuuksia mainittiin, yksi roduista, joka ensin tulee mieleen olisi labradorinnoutajille tai 'Labs.' On olemassa kaksi yleistä tyyppiä labradorinnoutajien. Nämä ovat Englanti labradorinnoutajille ja amerikkalaisen labradorinnoutajille. Vaikka jotkut sanoisivat, että ei ole mitään eroa Amerikan ja Englanti labs; on kuitenkin olemassa itse asiassa eroja näiden kahden välillä.

Suoraan sanottuna, nimet sinne on ilmeinen ero. Yksi labradorinnoutaja tulee Yhdysvaltojen ja toinen on Englannista. Amerikkalainen labs kutsutaan joskus kenttä labs taas Englanti labs kutsutaan usein näytä labs. Nämä koirat ovat erittäin älykäs verrattuna muihin Kotikoirat. Että on sanottu, kaksi labs on eräänlainen persoonallisuus samoin. Englanti labs taipumus olla rauhallinen taas amerikkalainen labs taipumus olla enemmän ulospäin.

Ihmiset, jotka ovat molemmat Yhdysvaltain labs ja Englanti labs eivät yleensä nähdä niiden erot, kun se tulee fyysisiä ominaisuuksia. On huomattava ero painot amerikkalaisen labs ja Englanti labs. American labs ovat todella raskaampia kuin Englanti labs. Valikoima painon amerikkalaisen labs menisi 70 paunaa. ja voi olla jopa 120 kiloa. Englanti labs, toisaalta, painaisi 60 lbs 85 lbs. Niillä on myös eroa niiden konformaatiossa. Päämiehet amerikkalaisten labs yleensä ohuempia kuin laaja lohkon päät Englanti labs. Sillä amerikkalainen labs, heidän kehonsa ovat ohuempia ja tylsempi kuin sen Englanti labs jotka ovat paksumpia ja pinottu elimissä. Kuten jalat, amerikkalainen lab on pidemmät kun Englanti Labs on lyhyemmät lahkeet. Niillä on myös eroa niiden turpaa. Turpaa Yhdysvaltain koirat yleensä teräväkärkiset kun nokkaa ja Englanti labs taipumus olla laaja. Koska niiden hännät, amerikkalainen lab on piiska häntä taas Englanti Labs on saukko-kuin hännän.

Yhteenveto:1. American labs peräisin Amerikasta taas Englanti labs tulevat Englannista.

2. Amerikkalainen labs lähtevän taas Englanti labs ovat rauhallisia.

3. Amerikkalainen labs ovat paljon raskaampia kuin Englanti labs.