Ero Deciduous ja havupuutaLehtipuut vs. Coniferous

Termit 'putoava' ja 'havupuu' kertovat meille luokitella puita kahta näkökohtaa mukaan lehtensä ja tavasta siementen tuotantoa. On myös muita tapoja luokitella puita kuten niiden lajiryhmäkohtaisesti 'kovapuu' ja 'havupuuta.' Ei ole yllättävää, vaikka voidaan myös pitää kokonaisen metsän joko lehti- tai havupuuta.

Päällimmäisenä, voi soittaa puu lehtipuu, kun se menettää lehtensä joissakin osissa tai vuodenaikoina. Puiden lehdet putoamisen erityisesti syksyllä ja lopulta menettää niitä koko talven kuvataan lehtipuita. Vaikka ne eivät enää ole lehtiä talvisin, nämä puut ovat yhä voimissaan. 'Lehtipuut' on todella otettu Latinalaisen termi, joka tarkoittaa 'laskevan.'

Sen lisäksi tyypillinen putoamisen lehdet, lehtipuut hallussaan lehdet hieman muuttaa toiseen väriin. Syksyllä, suurin osa niiden lehdet puolestaan ​​punertava, kellertävä tai hieman oranssi. On myös tärkeää huomata, että valtaosa lehtipuiden tapahtuu myös luokitella lehtipuuta. Tämä luokitus ei suoraan tarkoita, että puu on kovaa, vaikka lehtipuut todella yleensä paljon vaikeampaa kuin havupuiden (havupuu). Esimerkkejä lehtipuiden ovat hedelmäpuut, tammi, pähkinä, ja vaahterat.

Havupuita kuvataan sellaiseksi, eikä niiden lehdet pudota syksyllä tai talvella, mutta niiden siemenkasvit luonnon. Nämä puut kantavat siemeniä rakenteisiin kutsutaan kartioita. Ne ovat näin ollen katsottava gymnospermit (ottaa alasti siemenet) vastakohtana kukkivat kasvit (koppisiemenisten). Lisäksi useimmat havupuita tulvillaan kylmempi ilmasto alueilla.Täydellinen vastakohta lehtipuu ei havupuuta, vaan kutsutaan ikivihreä puita, vihreät lehdet, nimeltään neuloja, säilyvät ennallaan koko vuoden. Hyvä esimerkki ikivihreä puu on mäntyä. Samalla, männyt kasvavat kartioita sekä niin ne ovat havupuu. Toiset virheellisesti pitävät havupuiden kuten juuri päinvastoin kuin lehtipuuta. Koska useimmat havupuut ovat ikivihreitä, tämän ajattelutavan on edelleen vastaan.

Yksi todennäköinen syy, miksi jotkut ovat sekoittaa näitä kahta puu luokitukset johtuu läsnäolo lehtipuiden havupuita, jotka näyttävät olevan puita, jotka kuuluvat molempiin luokkiin.

Yhteenveto:

1. Lehtipuut ovat lehdet, jotka putoavat syksyllä ja ovat täysin poissa talvella.
2. Lehtipuut ovat lehdet, jotka muuttuvat väriltään (keltainen, oranssi tai punainen).
3. Havupuut kantavat siemenlajeja kartioita.