Ero NRI ja NRE Accounts? NRI? vs NRE tilit

Intia on yksi monista Aasian maissa, joissa on korkea siirtyminen muihin maihin, kuten Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Se 's, koska intiaanit ovat suuri alttius oppimisen Englanti, joka on iso plussa hakeville työllisyyttä, koulutusta, tai liiketoiminnan niissä paikoissa. Tämän vuoksi suuri osa Intian' talous on riippuvainen rahaa, joka on lähetetty kotiin säästöjä tai perheenjäsenten.

Jotta kansalaistensa ulkomailla työskentelevien, Intian hallitus antoi heille erityistä luokitukset nopeuttamaan pankkiasiointi ja antaa heille vaihtoehtoja siitä, millaisia ​​pankkitilien avata. Näitä kutsutaan 'Non-Resident Indian' ja 'Non-Resident External' tilejä.

Periaatteessa kaikki nämä Pankkitilien annetaan Intian kansalaiset, jotka eivät asu Intiassa vaan haluavat säilyttää tulot kotimaassaan. Niitä kutsutaan 'ulkomailla asuvien intiaanien' tai 'NRI.' Under Intia 's lakeja, NRI toimii tai liiketoimintaa ulkomailla, työskentelevät ulkomaiset julkisyhteisöille kuten U.N., tai työskentelevät hallituksen edustajina vieraissa maissa.

Siellä 's sekaannus NRI ja NRE huomioon, koska molemmat viittaavat pankkipalveluja tarjotaan intialaisia, jotka asuvat ulkomailla. Todellisuudessa NRI tai ulkomaisille Intian viittaa kansalaisten eikä tiliä tahansa. Se' on vain sitä käytetään edustus. 'NRE' tai 'ulkomailla asuva ulkoinen' on eräänlainen avatulle pankkitilille intiaanien jotka ovat kaukana maasta tai NRI 's.

Under NRI pankki, on olemassa toinen tyyppi tilin syrjään peräisin NRE. Se 'nimi on' NRO 'tai' ei-asuva tavallinen. 'Molemmat tilit on merkittäviä eroja toisistaan ​​josta jokainen NRI tulisi tietää. Mutta ennen kuin kaivaa mitä asettaa heidät erilleen toisistaan, se' s tärkeää miksi intiaanit on tämä setup.Suurin osa intialaisia, jotka siirtyä muihin maihin tee niin, koska he haluavat ansaita enemmän rahaa tai saada parempaa koulutusta. Kun he ovat saavuttaneet tavoitteensa, ne yleensä mene takaisin tai löytää tapoja auttaa heidän perheilleen takaisin kotiin. Yksi hyvä tapa tehdä tämä on avata pankkitilin Intiassa. Paitsi että tämä helpottaa NRIs lähettää ja säästää rahaa Intiassa, mutta käyttäen oikeanlaista tili antaa niille veroetuuksia.

Vain NRI 's voivat avata joko NRE tai NRO pankkitilille mukaisesti Intian pankkilakeja. Vaikka molempien tavoite on samanlainen, kummallakin on piirteitä ainutlaatuisia toisistaan.' NRE 'mahdollistaa rahalähetysten muodossa ulkomaan valuuttojen ja voidaan peruuttaa rupia perustuu vallitsevaan valuuttakursseja. kuitenkin tallettaa rupiaa tilille ei ole sallittua. 'NRO' Toisaalta, on NRI 's jotka oleskelevat Intiassa. Joten lisäämällä rupiaa tilille on sallittu.

'Kotiuttaminen' tai 'rahan lähettäminen ulkomailla' eri valuutoissa on sallita NRE kun se on kielletty varten NRO tileille. Yksinkertaisesti sanottuna, NRI 's, jotka ovat poissa Intiasta voivat tallettaa rahaa minkäänlaisia ​​heidän NRE tilejä, joita he voivat käyttää verotonta kun taas NRO tiliä käytetään NRI' s jotka oleskelevat Intiassa. Joka tapauksessa, se 's tärkeää saada molempia tilejä, jos mahdollista.

Yhteenveto:
1. 'NRI' tarkoittaa Intian kansalainen, joka työskentelee tai asuu ulkomailla, kun 'NRE' on eräänlainen pankkitilin luotu NRI 's.
2. On olemassa kahdenlaisia ​​NRI tilejä: Ulkomainen ulkoinen ja Ulkomainen tavallisia.
3. NRE 's sallia rahalähetysten ulkomaisissa nimellisarvoista kun taas NRO on paikallisen valuutan tai rupiaa.