Ero SWIFT-koodi ja Routing NumbersSWIFT-koodi vs Routing Numbers

SWIFT-koodi tai Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication ja reititys numeroita käytetään rahoitusasiat. Nämä kaksi käytetään tunnistamaan pankkien kun liiketoimet tehdään kansallisesti ja kansainvälisesti. Eri rahoituslaitokset tai pankit käyttävät SWIFT-koodin ja reititys numerot tunnistamista varten pankkitilille. Tavallaan SWIFT-koodi ja reititys numerot ovat sormenjäljet ​​pankin tai rahoituslaitos. Jos kaksi käytetään tunnistaa tietty pankkitilin, niin nämä kaksi ole mitään eroja? Kyllä, niillä on tiettyjä eroja.

SWIFT-koodi on 8 11 merkkiä, jotka koostuvat kirjaimista ja numeroista. Näistä neljä ensimmäistä kirjainta SWIFT tarkoittaa pankin koodin kaksi seuraavaa ovat maatunnus, seuraavat kaksi kirjaimia tai numeroita on sijaintikoodi, sekä kolme viimeistä numeroa on haara koodin. SWIFT-koodi voidaan kutsua pankin 's email. Pankit tai rahoituslaitoksia, joilla on SWIFT laitos kykenevät vastaanottamaan ulkomaisia ​​johtoja.

Reititysaluetta määrä on yhdeksän numeroa, ja se on tilinumero, että pankki tai rahoituslaitos on Federal Reserve. Nämä yhdeksän luvuin ovat ne, jotka ovat nähneet pohjalle shekin, ja se on vasta näiden että tilinumero seuraa. Reititys numero käytetään pääasiassa tilisiirtoja, tarkista tarkastukset, ja ACH Transactions. Tämä reititys numero auttaa selvittämään ja niputtaa ne takaisin myöntävät pankit.Vaikka SWIFT koodia käytetään kansainvälisiä siirtoja, reititys numero käytetään pääasiassa kotimaan liiketoimet. Joten henkilö, joka tekee kansainvälistä liiketoimintaa on vain tarvitsevat SWIFT-koodin.

Yhteenveto:

1. SWIFT-koodi tai Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication ja reititys numeroita käytetään rahoitusasiat.
2. SWIFT-koodi on 8 11 merkkiä, jotka koostuvat kirjaimista ja numeroista. Reititysaluetta määrä on yhdeksän numeroa, ja se on tilinumero, että pankki tai rahoituslaitos on Federal Reserve.
3. Vaikka SWIFT koodia käytetään kansainvälisiä siirtoja, reititys numero käytetään pääasiassa kotimaan liiketoimet.