Ero SAOC ja SAOGSAOC vs SAOG

'SAOC' ja 'SAOG' stand monia eri asioita, mutta tässä artikkelissa olemme keskustelleet SAOC ja SAOG yritysten Oman. Oman, pörssiyhtiöt ovat joko 'SAOG' tai 'SAOC' kirjoitettu niiden nimet. SAOC ja SAOG ovat osakeyhtiöitä Oman. Osakeyhtiöt ovat kahdenlaisia, suljettu ja avoin. Tärkein ero niiden välillä on se, että suljetussa osakeyhtiö osakkeiden siirto on tehtävä muille osakkeenomistajille 'merkintäetuoikeudesta. Avoimessa osakeyhtiö, osakkeet liikkeeseen voidaan vapaasti myydä kolmansille osapuolille.

Muunlaisia ​​liiketoimintayksikköjen Oman kuuluvat holding-osakeyhtiöiden, ja yleinen kumppanuutta. Yleinen yhtiösopimusten kahden tai useamman tahon taas osakeyhtiön muodostuu yhden tai useamman kumppanin tai yksityisiä elinkeinonharjoittajia.
Oman, monet osakeyhtiöiden ovat joko osittain tai kokonaan omistamia hallituksen Oman.

SAOC
'SAOC' tarkoittaa 'Societe Anonyme Omanaise Close.' Nämä yritykset ovat tiiviisti järjestetään yrityksille. Ne ovat myös osakeyhtiöitä. Osakeyhtiö on yritys, joka osuu yhtiö ja kumppanuutta. Kolme tai useamman yksikön tai yksilöt voivat muodostaa osakeyhtiö ja kysymys varastot. Kannat ovat saatavilla jälkimarkkinakauppa, mutta vastuuta yhtiön veloista osuu tukkuliikkeet. Osakeyhtiöt pääsevät vararahasto ja likviditeetti osakemarkkinoilla sekä rajoituksia, jotka tulevat kumppanuus. Yhtiö katsotaan SAOC Oman jos minimipääomavaade on 500000 (n. US 1 $. 3000000). SAOCs ovat suljettu osakeyhtiöitä; Näin, osakkeiden siirto on tehtävä muille osakkeenomistajille 'merkintäetuoikeudesta.SAOG
'SAOG' tarkoittaa 'Societe Anonyme Omanaise Generale.' SAOG on myös osakeyhtiö, mutta minimipääomavaade tämäntyyppisen yrityksen on 2 miljoonaa (n. US $ 5. 2 miljoonaa). Lisäksi käytettäessä SAOG, vähintään 40 prosenttia yrityksistä 'kantojen annetaan Yleiseen. Sitä kutsutaan myös yleisesti osakeyhtiöksi. SAOGs ovat auki osakeyhtiöitä mikä tarkoittaa, että varastot voidaan myydä ja kauppaa kolmansille osapuolille .

Yhteenveto:

1. 'SAOC' ja 'SAOG' osakeyhtiöitä Oman. SAOC on suljettu osakeyhtiö mikä tarkoittaa osakkeiden siirto edellyttää merkintäetuoikeudesta muiden osakkeenomistajien; SAOG on avoin osakeyhtiö, joka tarkoittaa varastot ovat käytettävissä jälkimarkkinakauppa, mutta vastuuta yhtiön veloista osuu osakkeenomistajille.
2. 'SAOC' tarkoittaa 'Societe Anonyme Omanaise Close'; 'SAOG' tarkoittaa 'Societe Anonyme Omanaise Generale.'
Oman, että yritys olla SAOC, vähimmäispääoma vaadittu on 500000 (n. US $ 1. 3 miljoonaa); Oman yritykselle olla SAOG, vähimmäispääoma vaadittu on 2 miljoonaa (n. US $ 5. 2 miljoonaa).