Ero Maestro ja MasterCardMaestro vs MasterCard

Maestro on annettu nimi tuotemerkki MasterCard. Ne ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä samassa yrityksessä. Kuitenkin niiden käyttö on erilainen. Maestro käytetään maksukortti ja MasterCard käytetään luottokorttia.

Master Card

MasterCardin kortit ovat luottokortteja.
Luottokortti on eräänlaista muovista rahaa joka antava elin luottokortin on sopimus haltijan käyttää tietty määrä rahaa ostoksiin. Rahamäärä joka luottokortin haltijat voivat lainata riippuu välisten sopimusehtojen liikkeeseenlaskijan ja kortin haltijan. Yksinkertaisesti sanoen, se on lainaa myönnetty luottokortin haltija muoviin muodossa. Kuluttaja voi käyttää luottokorttia aikana ostoksia ostoksia myyntipisteistä tai sen aikana verkko-ostoksia Internetin kautta. Luottokortit yleensä veloittaa korkeampia korkoja. Näitä kortteja käytetään lyhytaikaista rahoitusta.
MasterCard on luottokortilla maksaminen verkossa, joka tarjoaa rahoituspalveluja pankkien ja niiden asiakkaiden. Tämä tarkoittaa, että rahoituslaitokset, jotka myöntävät luottokortteja asiakkailleen todella tukee MasterCard verkkoon.

MaestroMaestro on maksukortti palvelu omistama MasterCard. Rahoituslaitosten, jotka käyttävät tätä tuotemerkin pankkikorttien tukee Maestro maksuliikeverkot. Asiakkaat voivat käyttää tätä maksukorttia aikana ostoksia Internetin kautta.
Vuonna pankkikortti, ostetun summa on veloitettu kuluttajalle tilille suoraan.
Maksukortti on myös eräänlaista muovista rahan kuten luottokorttien eri termejä mukana. Rahamäärä määritelty tässä rahat omistaa maksukortin haltijan kautta hänen nykyinen tai säästöjä pankkitilille. Siksi ei lainaa, ja asiakas voi käyttää rahansa online-ostoksia. Debit-kortin myöntäjä yritykset eivät peri mitään korkoa rahaa Asiakkaan käyttämä.
Maestro tarjoaa suoran käteistä pääsy pankkitililtä. Se antaa PIN-pohjainen palvelu, joka saa käyttää vain verkon kautta. Se on kansainvälinen verkosto.

Yhteenveto:

1. MasterCard on luottokortin, kun Maestro on maksukortti.
2. Useimmat rahoitustoimet MasterCardin vahvistavat allekirjoituksella kun rahaliikenteestä Maestro vahvistavat Maestro PIN (Personal Identification Number).
3. MasterCard käsittely rahaa tapahtuu joko manuaalisesti tai sähköisesti, kun taas tapauksessa Maestro, käsittely on sähköisten päätteiden.
4. MasterCard veloittaa korkeampia korkoja verrattuna Maestro taloudellisissa asioissa.
5. MasterCard mahdollistaa osamaksumahdollisuuksia taas Maestro on suoraan veloitetaan pankkitililtä.
6. Enimmäismäärä maksujen MasterCard riippuu eri ehdoin, jotka ovat keskenään ratkaistaan ​​välillä liikkeeseenlaskijan ja kuluttaja. Vuonna Maestro kuitenkin yläraja maksun on määrä läsnä pankkitilille.