Ero Ritual ja hengellisetRitual vs Spiritual

'Ritual' ja 'hengellinen' ovat kaksi eri sanaa, paitsi niiden merkityksiä, mutta ne ovat melkein vastakohta vaikutuksia. Henkisyys ei ole mitään tekemistä minkään yksittäisen uskonnon tai vakaumuksen. Se on henkilö 's oma, yksilöllinen tuomittu mitä hän uskoo, ja rituaalit ovat riittejä tai jonkinlainen kuria, joka seuraa ihmiset kuuluvat eri uskontoja ja erilaisia ​​uskomuksia. Rituals eivät ole vain viitataan yhteydessä uskonnon . Ne ​​voivat olla mitä tahansa rutiini yksi seuraa kuin joku 's aamulla rituaali.

henkinen
Henkisyys on asia, joka on hyvin lähellä ihmisen 'henkilökohtainen vakaumus. Voimme viitata tähän näkemykseen yksi' sielun tai eheyttä tai vakaumukseen. Siten henkisyys on jotain uskot sydämessäsi ja sielu. Se on halu tehdä mitä eniten kohonneen tajuton pyytää sinua tekemään. Voimme myös viitata siihen yhtenä 'omatunto. Halu uskoa jotain God, uskonto, tieto, meditaatio, ystävällisyys, valaistuminen pidetään hengellisyyden. Halu tehdä mitä pidetään on täydellinen' karma '. Se on mitään tekemistä uskonnon, rituaalit, kansallisuus, rotu, sukupuoli, jne.

Koska hengellinen keinoja uskoa jotain niin voimakkaasti, että mikään muu ei voi ottaa sen paikkaa. Jotkut ihmiset, jotka uskovat eniten sisimmässään eivätkä kuunnelko lainkaan tietyssä stereotypiat kutsutaan henkinen. Ihmiset, jotka uskovat jotain suurempi kuin itse ja silti eivät palvo mitään erityisiä Jumalaa tai uskonnosta usein pitävät itseään henkinen.

Henkisyys on 'merkityksetöntä.' Se ei ole sääntöjä, muotoja, ja tieteenaloja. Se on nestettä kuin ihminen 's sisimpäänsä. On tärkeintä henkilö voi uskoa ja käyttää yhteyden, mitä hän pitää tärkein tulos elämän, kuten saavuttaminen' Nirvana '.Rituals
Rituals voidaan määritellä rituaalit ja seremoniat, joita käytetään uskonnollisissa seremonioissa tai käyttää paikoissa tai kirkoissa. Termi voi viitata myös seuraaviin käytännesäännöt virallisessa seremoniassa, ei välttämättä uskonnollisena. Esimerkiksi avajaiset rituaali. Se tarkoittaa myös sitä menettelytapaa noudattaen säännöllisesti ja uskollisesti. Esimerkiksi joku 'toimisto rituaaleja tai rituaali tarinankerronta yöllä.

Rituaaleja voi tai ei voi olla mikä johtaa täydelliseen hyvyyttä; rituaaleja voi olla hyvä tai huono. Hartaudenharjoitusten voi olla vain teko kuria tai teko suurta uskoa jotain.

Yhteenveto:

1. hengellisyys viittaa sisin uskomukset yksilön. Se voi olla suurempi teho kuin ihmisestä, tai se voi viitata omaatuntoa henkilö, joka ohjaa häntä tekemään hyvää. Rituals viittaavat rituaaleihin tai seremonioita joko kirkoissa tai tietyn rutiinia.