Ero HDTV ja PlasmaHDTV vs Plasma

Ennen vanhaan oli vain yhdenlaisia ​​TV. Ainoa kysymys oli, kuinka suuri oli TV halusi. Tällä hetkellä monet uudet teknologiat ja entistä monimutkaisemman termejä. Kaksi näistä ovat HDTV ja plasma. Suurin ero HDTV ja plasma on mitä he todella viittaavat. 'HDTV' tarkoittaa 'High Definition Television', ja pohjimmiltaan tarkoittaa, että TV: ssä on korkeampi resoluutio kuin standardi televisiot. HDTV ovat usein suuren näytön, litteiden näyttöjen. Toisaalta, plasmassa on yksi uusimmista TV tekniikoita. Muita ovat: LCD, LED, ja paljon vanhempi CRT. Vaikka oli plasmatelevisiot, jotka eivät olleet HDTV, ne ovat jo lopetettu, ja kaikki plasmat hetkellä ovat HDTV.

Yksi tärkeimmistä eduista plasmassa on sen mahdollinen tekemään suuria näyttöjä. Itse asiassa suurin TV ennätys on plasma-tv, joka mittaa 150 tuumaa. Plasmatelevisio ei voida tehdä kovin pieniä, ja pienin plasma-tv on vain ujo 30 tuumaa. Muut HDTV voidaan tehdä paljon pienemmät mitat. Kaksikymmentä-tuumainen LCD HDTV tai vähemmän ovat melko yleisiä. Skaalaus koko LCD-televisiot ylös, mutta voi olla varsin kallista ja vaikeaa. Joten jos haluat todella iso näyttö, plasma HDTV pitäisi tarpeitasi täydellisesti. Kuitenkin, jos olet vähän tilaa, kannattaa harkita muita HDTV kuten LCD.

Joukossa HDTV, plasma on ainoa, joka kärsii burn-in. Tämä on ongelma aiheuttama staattinen kuva ruudulla, kuten logon tai kanavan numeron. Kun se pysyy näkyvissä liian pitkään, kuva voidaan polttaa osaksi näytön aiheuttaa sen näkyvän vaikka olet katsomassa jotain muuta. Tämä oli hyvin suuri ongelma plasmat alkuaikoina. Vaikka toimenpiteitä on toteutettu minimoimiseksi polttaa-in, se voi silti tapahtua kaikissa nykyaikaisissa plasmatelevisiot. Muut HDTV teknologiat eivät ole sama ongelma, vaikka heillä on muita ongelmia omia.Jos olet huolissasi, että plasma-TV ei ole HDTV, varma, että moderni plasmat ovat. Mutta jos aiotaan tehdä paljon pelaamista television, kannattaa vältellä plasmat koska pelit ovat paljon staattisia kuvia, jotka voivat lopulta saada poltettu televisioruutuun.

Yhteenveto:

HDTV on osoitus televisioiden resoluutio kun plasma on yksi teknologia, jota käytetään televisioissa.
Plasmatelevisio ei ole saatavilla pienet koot taas muut HDTV ovat.