Ero Blackberry z10 ja HTC OneBlackberry z10 vs HTC One

HTC niiden yleisesti käytetty mainoslause olemisen 'hiljaa loistava' on verrattuna muihin puhelimia markkinoilla nähdä, miten loistava niiden kehitys on. Vertailu kiinnostava on, kuinka HTC One vertaa Blackberry Z10. Ei ole epäilystäkään, että tämä on yksi ainutlaatuinen taistelu titaanien.

Blackberry Z10 julkaistiin tammikuussa 2013, ja se on osoittautunut voimassa varauduttava, joilla on todennäköisesti suuri uudistaja ja luoja liiketoiminnan puhelimissa. Suunnittelu z10 sisältää 4. 2 tuuman näyttö, joka pystyy tuottamaan 355 ppi (pikseliä tuumalla), joka on varsin hämmästyttävä ja tämä taas parantaa käyttäjäkokemusta. Keho ja viimeistely on ruumiin muovin ja kumin, vaikka kumi on varsin kätevä luomisessa pitoa. Lopetus HTC One toisaalta on alumiinia, joka antaa sinulle rikas tuntuu kosketettaessa puhelin rungon paksuus vaihtelee 4-9 mm. HTC One näyttö on ainoa laatuaan, jossa on 1080p näyttö. Videoita tämän puhelimen ovat vain mutta ilo katsella ja voit kadota kuin nautit kuvanlaadun.

HTC One mukana tulee 1. 7 GHz quad core prosessori, joka tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään useita Android-sovellukset paljon helposti. Z10 toisaalta ei ole niin paljon jäljessä sen 1. 5 GHz dual core prosessori. Molemmat puhelimet tulevat RAM 2 Gt. HTC One on juuri mutta avannut uuden edessä kilpailijoiden seurata.

Z10 on 2 kameraa, jossa on takana kamera 8 MP ja edessä kamera 2 MP. Z10 näyttää kuitenkin vielä jonkin verran matkaa, kameroineen tuottaa keskimäärin laadukkaita kuvia. Ajansiirtotoiminnosta on kuitenkin varsin hyödyllinen, koska se mahdollistaa valita parhaat ihmiset 's kasvot. HTC One näyttää kuitenkin pysyä niiden 4 MP kamerat he sanovat pystyvät ottamaan paremmin laukauksia kuin ne on suunniteltu siten 300 prosenttia enemmän valon kuin perinteinen kamera.

Käyttöjärjestelmä että z10 toimii on BB10, joka on viimeisin ohjelmisto luotu ja on suuri päivityksiä edeltäjistään. Siinä on hämmästyttäviä ominaisuuksia, jotka luovat vuorovaikutteisen käyttäjäkokemuksen. HTC One toisaalta toimii Android-alustan kanssa käyttämällä HTC Sense ihoa. Uusin päivitys, joka on käytössä HTC yksi BlinkFeed, yhden luukun näyttö, joka mahdollistaa helpon hallinnan puhelimen.

Valinta tyyppi puhelin on lopulta sinulle ostajalle. Molemmat kahta puhelinta voidaan tunnistaa eläimet omassa mielessä. Se kaikki tulee etuoikeutettujen toimintaympäristön että haluat. Jos satut mieluummin Android-käyttöjärjestelmä, valitse HTC One. Toisaalta, jos se tuntuu toimivat yritysympäristössä että Blackberry luo, niin Z10 pitäisi olla hyvä vaihtoehto mennä. Ainoa rajoitus, että voidaan sanoa, että Z10 on, että sinun täytyy on myönnettävä, että se on rajallinen sovellukset ja tämä saattaisi olla turhauttavaa työskennellä. Kaiken kaikkiaan hyvä puhelin, että se on.Yhteenveto

Rakentaa HTC One on kanssa alumiinirunko kun z10 muovisella ja kumi rakentaa joka on suuri pito.

Näyttöruudut on Z10 on 4. 2 tuumaa ja HTC One 4. 8 tuumaa

Z10 toimii yhdessä 1. 5 GHz dual core prosessori ja HTC One 1. 7 GHz Quadcore suoritin