Ero WMA ja WMA ProWMA vs WMA Pro

Windows Media Audio, tai joka tunnetaan paremmin nimellä WMA, on ääniformaatti kehittämä ja suosituksi Microsoft. Se esiintyy neljässä vaihtoehtoisessa jotka sisältävät standardin WMA ja WMA Pro. Suurin ero WMA ja WMA Pro on kumpi on parempi. Jos olet vain huolissaan äänenlaatu, niin WMA Pro on paras veto. Vaikka se on myös häviöllinen koodekki kuten WMA, se parantaa entropiakoodausmoodin sekä erilaisia ​​strategioita se ottaa kvantisoinnin äänen digitaaliseen muotoon. WMA Pro jopa pyyhitty pois kilobitin alapäässä WMA 's taajuuksia, koska niiltä puuttuu tarvittava kapasiteetti koodata korkealaatuista ääntä.

Ominaisuus puuttuu WMA mutta läsnä WMA Pro on dynamiikan supistus. Tämä ominaisuus vähentää välistä eroa kovimman äänen ja hiljaisimpien ääni. Tämä saavutetaan joko vähentämällä tilavuutta ääneen osien tai lisäämällä äänenvoimakkuutta hiljainen osiin. Dynaamisen alueen pakkaus, saat vakaampi äänitaso että pitäisi antaa kuulet hiljainen osien häiritsemättä naapureita kovaa osiin.

Lopuksi on kysymys yhteensopivuudesta. Nykyään musiikki on enimmäkseen toistaa kannettavien laitteiden, kuten musiikkisoittimen, puhelimet, tabletit, ja muut laitteet; tällä alalla, WMA Pro tappioita varsin dismayingly. WMA Pro on yhteensopiva vain kourallinen musiikkisoittimissa. Useimmat laitteet, jotka toistaa WMA Pro-tiedostot ovat Microsoft myös; Zune, Xbox, ja Windows 7 Phone muutamia. Iästä johtuen ja yksinkertaisuus WMA, se on pelattavissa useimmissa musiikkisoittimet, jotka ovat käytettävissä nykyisin, jotta et 't tarvitse huolehtia soittimeen, joka ei tue musiikkitiedostoja.Jos haluat paremman äänenlaadun, käyttäen WMA Pro on parempi kuin pelkkää WMA. Mutta sinun pitäisi varmistaa, että laitteet pystyvät tukemaan uudempia muotoa. Jos sinulla on vanhempi laite, se on parempi pitäytyä WMA minimoida mahdollisuus yhteensopivuusongelmia aiheuttaa tiedostot ei pelata lainkaan.

Yhteenveto:

WMA Pro on parempi koodekki kuin WMA

WMA Pro ei pysty koodaamaan alhaisilla bittinopeuksilla, kun WMA voi

WMA Pro tukee dynamiikan supistus vaikka WMA ei